‎Transgrúas presentarà a SMOPYC els seus equips per a elevació i transport

Un any més Transgrúas està present en SMOPYC, la fira internacional centrada en obres públiques, maquinària i construcció que tindrà lloc a Saragossa de l'1 a el 4 d'abril.

A l'estand nº 60 de la zona exterior es podran veure la major part dels seus equips per a elevació i transport:

 - Grues hidràuliques articulades FASSI: s'exposaran, entre d'altres, nous models com la F345RB, que millora la relació pes / potència i tara i una F1150RA.2.28. A més de moltes altres millores en tota la gamma com a increment de la velocitat de les grues fins a un 100% en alguns moviments, noves zones de treball en la part anterior del camió, i una important evolució en els muntatges.- Mini grues d'erugues JEKKO: s'oferirà l'oportunitat de veure de prop tant mini grues i grues articulades sobre erugues, com minicarregadors i manipuladors de vidre: JF545, SPX532 o SPX424 i el MPK06.- Grues mono-braç MAXILIFT: es podran veure en funcionament petites grues de grans Prestacions, com l'ANT M50.- Semiremolcs D'ANGELIS: l'estand disposarà del semiremolc pla extensible, 3S480 G-light, el qual ofereix una càrrega útil de gairebé 39 t.- Grua pick & carry ORMIG: els assistents ala fira tindran l'oportunitat de veure la grua pick & carry més gran de la gamma, la 60 t. amb la important característica de ser elèctrica.- Plataformes aèries Multitel Pagliero: es comptarà amb quatre plataformes, entre elles es presentarà com a novetat la MXE 200 de 20 m., A més de la 160 ALU de 16,3 m., La MX250 de 25 m. i la plataforma d'aranya SMX250.- Equip de ganxo Marrel: s'exposarà un dels equips Portacontenidor estrella de l'empresa muntat sobre camió: el AL 22, que ofereix una potència d'elevació de 22 t.- Grues per a reciclatge CRANAB: pel que fa a la gamma de reciclatge de Transgrúas es mostrarà una TZ12.2 muntada sobre camió: una grua àgil en versió plegable.- Gran varietat d'accessoris: finalment, s'exposaran, grapes, rotators, portapalets, piastres ... i com a novetat un pop de Gusella, el SHZ254, de 4 pales, creat especialment per al mercat espanyol.

L'empresa afronta aquesta nova edició amb molta il·lusió i ganes de presentar les seves novetats i tenir l'oportunitat de conversar i intercanviar opinions amb tots els seus clients.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top