‎URALIX reconverteix els seus serveis per atendre emergències de desinfeccions

URALIX és una empresa dedicada i especialitzada en la retirada tot tipus de materials de construcció que contenguin amiant. Aquests dies però, ha reconvertit els seus serveis per atendre emergències de desinfeccions en tots aquells llocs on sigui necessari, ja sigui en espais oberts de pública concurrència o interiors d’equipaments com: residències de gent gran, edificis públics, espais comuns de centres de treball, vestidors i banys, centres sociosanitaris o industries també. L’empresa disposa d'un equip tècnic propi, format per personal experimentat per oferir als client la solució més adequada en cada cas i garantir la correcta execució i resultat de les intervencions. El seu equip està format per titulats superiors i tècnics en Enginyeria i Riscos Laborals, que supervisen l'execució tècnica i documental de les diferents intervencions.
 
Amb motiu de la situació excepcional d'Estat d'Alarma per la COVID-19, URALIX ha implementat aquests serveis d'Emergència de desinfecció, mitjançant l'ús de biocides pertanyents a el grup 1: Desinfectants i al tipus de producte 2: Desinfectants i algicides no destinats a la aplicació directa de persones o animals (annex V del Reglament 528/2012).

L’empresa disposa d'equips per a la nebulització i polvorització: Manuals, elèctrics i motoritzats en funció del volum, superfícies d'aplicació i precisió que es requereixi.

Les desinfeccions es poden realitzar amb caràcter d'emergència, ja sigui en horari diürn o nocturn i fins i tot en caps de setmana segons les necessitats del client.
 
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top