‎Webinar sobre aïllament tèrmic d'edificacions per l'exterior sense perdre l'estètica de l'acabat ceràmic

Donant continuïtat als webinars que Mapei està realitzant en aquests dies, el proper dijous 7 de maig a les 10 hores i a càrrec de Paula de la Iglesia (Promotora de Prescripció Zona Nord de Mapei Spain, S.A.), es presentarà Mapetherm Tile System i Mapetherm Small Tile System : aïllament tèrmic d'edificacions per l'exterior sense perdre l'estètica de l'acabat ceràmic.

L'objectiu de la jornada és explicar els sistemes d'aïllament tèrmic d'edificis per l'exterior, que a més de conferir a la façana una protecció decorativa, fins i tot amb acabat ceràmic, contribueixen a estalviar en la factura energètica dels edificis. L'aïllament tèrmic permet reduir els costos de calefacció / refrigeració i les emissions contaminants, augmentant l'eficiència energètica dels edificis i el confort tèrmic dels espais habitats. Així mateix, l'avantatge clau dels aïllaments tèrmics per l'exterior és que permeten eliminar els ponts tèrmics i augmentar la inèrcia tèrmica dels edificis, cosa que es tradueix en una major eficiència tèrmica en les instal·lacions de calefacció i refrigeració.

S'explicaran els sistemes SATE de què disposa Mapei amb acabat ceràmic i per acabar, i es veuran algunes referències d'obra en les quals s'han emprat aquestes solucions.


REGISTRA’T AQUÍ:

https://attendee.gotowebinar.com/register/6917713052651933711 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top