L’Ajuntament de Pineda de Mar incorpora nous vehicles de Policia Local i de Brigada Municipal

Dues de les prioritats del pressupost municipal de Pineda de Mar pel 2019 eren la seguretat ciutadana i la neteja i manteniment de la via pública. Per contribuir en la millora d’aquests dos aspectes fonamentals del municipi l’Ajuntament de Pineda de Mar ha adquirit nous vehicles per a la Policia Local i per la Brigada Municipal. Aquestes noves adquisicions facilitaran la feina diària d’ambdós serveis municipals que contribuiran en la millora dels espais i seguretat pública de Pineda.
 
Al parc de la Policia Local s’han incorporat dos vehicles Toyota Pryus de patrulla dotats amb dispositius de detenció pels torns de tarda i nit. Es tracta de dos vehicles híbrids. També s’ha adquirit una scooter BMW elèctrica destinada al servei de mercats, una moto Trail BMW, un vehicle 4x4 Dacia Duster destinat a la direcció operativa dels serveis i una furgoneta Renault Traffic equipada per a la unitat d’atestats amb oficina a l’interior per realitzar controls de trànsit, controls d’alcoholèmia i altres serveis especials.
 
A la Brigada Municipal s’han incorporat tres vehicles de neteja i manteniment. El primer d’ells és un camió cistella destinat principalment al servei d’electricitat per a treballs en alçada (fins a 15 metres). També s’ha adquirit una retroexcavadora per a la secció d’obres i manteniment en general, per a treballs d’arranjaments de camins de sorra, rieres, excavacions, reparacions de canonades o clavegueram, enfonsaments, treballs de jardineria, etc. Per últim s’ha incorporat un camió elèctric amb equip d’alta pressió destinat a la secció de neteja viària per a voreres i altres zones de vianants.
 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top