2a. Conferència BioEconomic® “Eficiència i Gestió Energètica en Edificis i Hotels”

Dins el marc del 1er. Cicle de Conferències BioEconomic® 2014 - 2015 Smart City Tarragona 2017 es troba la 2a conferència BioEconomic coorganitzada per la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City.
Aquesta segona jornada, que tindrà lloc el proper  12 de febrer ala URV, porta com a títol “Eficiència i gestió energètica en edificis i hotels”, i comptarà amb 9 ponents dels àmbits de l’eficiència energètica, la construcció i rehabilitació sostenible dels edificis i altres camps relacionats.

Està dirigida a les Institucions Públiques, Grups Hotelers, Arquitectes, Enginyers, Constructors, Promotors, Pimes, Hotels, Cases Rurals, Instal·ladors, Assessors de Compres i Comunitats de propietaris.
 
Les principals temàtiques que tracta aquest cicle són: l’Autoconsum Energètic (Realitzada); Aïllaments sostenibles. Estanquitat i Infiltracions en Edificis - Assaig Blower Test; Climatització Eficient; Eficiència i Gestió Energètica; Estalvi i Eficiència en l'ús de l'Aigua; Mobilitat Sostenible i el Vehicle Elèctric; Biomassa i Gestió Forestal; Recollida i Optimització de Residus i Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
 
Més informació a: www.bioeconomic.cat
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top