3a Conferència i Exposició BioEconomic® "Mobilitat Intel·ligent, Sostenible i Elèctrica" Tarragona Smart City

BioEconomic i TSMC, Tarragona Smart Mediterranean City, tenen el plaer de anunciar-los la 3ª Conferència & Exposició BioEconomic® "Mobilitat Intel·ligent, Sostenible i Elèctrica" Tarragona Smart City, en l’àmbit del 1er Cicle de Conferències BioEconomic® 2014-2015 "Smart City Tarragona 2017".

Tindrà lloc el dia 6 de Maig del 2015 a Tarragona, a la URV, Universitat Rovira i Virgili, Campus Catalunya a la Sala de Graus. Aquesta Conferència & Exposició sobre la Mobilitat Intel·ligent, Sostenible i Elèctrica, es desenvoluparà partint del següent programa:

La inauguració i benvinguda, aniran a càrrec del Dr. Santiago Castellà, director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV i de Sebastià Parera Fuster, Manager de BioEconomic.

Veurem les Smart Cities i la Mobilitat sostenible, la infraestructura de càrrega per a Vehicles Elèctrics, la seva instal·lació així com la recàrrega amb Energia Neta i la gestió dels punts de recàrrega.

Es parlarà de la importància del Vehicle Elèctric a la Smart City i l'oportunitat de conèixer els beneficis i el plaer de conduir-lo. També coneixerem els sistemes públics de préstec de bicicletes.

L'Ajuntament de Tarragona ens donarà a conèixer, quines mesures s'estan prenent actualment per afavorir la Mobilitat Sostenible

La necessitat de la Mobilitat Sostenible en el Turisme serà també un punt a tractar així com la Mobilitat Intel•ligent, el suport, la gestió, la formació i el finançament.

La cloenda anirà a càrrec del Sr. Javier Villamayor, 4t Tinent Alcalde de l'Ajuntament Tarragona i director de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i del Dr. Santiago Castellà, director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV.
 
Hi haurà una zona d'Exposició i Proves a la Plaça del Campus i davant de la URV
 

VEURE PROGRAMA

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top