4ª Conferència BioEconomic® Turisme i Hotels Sostenibles, “Oportunitats que ofereix l’Economia Circular al Turisme”

La 4ª Conferència BioEconomic®  Turisme i Hotels Sostenibles organitzada a l’URV, Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, tindrà lloc el proper dia 30 de Novembre. L’objectiu de la jornada és exposar, difondre i aportar una visió global, innovadora i d’avantguarda sobre el desafiament mediambiental en la Construcció Sostenible, l’Economia Circular i la cura del Medi ambient. Els temes de la conferència a tractar estan basats en sectors considerats clau i de suma importància per a la nostra economia actual i de futur: Turisme Sostenible, Economia Circular, Construcció i Mobilitat Sostenible.

En aquesta Conferència es donarà a conèixer el Pla Estratègic R.E.I.H, Rehabilitació Energètica Integral de Hotels, que promou BioEconomic, amb l’assessorament de 4A+A Arquitectura Ambiental, Albert Lopez de SOMFY y el patrocini d’URSA Ibérica. Es parlarà dels beneficis de la rehabilitació energètica en els hotels, així com alguns cassos d’èxit en Hotels. El Pla Estratègic R.E.I.H vol donar a conèixer l’excel·lència en estratègies i pràctiques constructives d’Hotels en rehabilitació o en fase d’ús i a liderar aquest canvi cap a la Sostenibilitat en Hotels, Cadenes Hoteleres, Arquitectes, Enginyers, Decoradors, Instal·ladors, Constructors, Cases Rurals i Propietaris.

La benvinguda anirà a càrrec  d’en David Batalla, President de la Federació Empresarial de Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona; de Cristina Guillén, Col•laboradora de la Càtedra TSMC i Directora del programa STEPS i d’en Sebastià Parera, Manager de BioEconomic. 

Es presentarà el Projecte Turístic de Tarragona, per la Federació Empresarial de Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona.

Seguirà amb la primera sessió, l’eficiència energètica en els Hotels i la seva rendibilitat, en la que intervindran les empreses ZENNIO, SOMFY, INDULUX, GPM Enginyers, BAXI Solutions y URSA Ibérica Aislantes. Moderarà la sessió, Barbara Urdillo de l’HABITAT Cluster Barcelona.

En la segona sessió s’abordarà el tema de la rendibilitat de la Construcció Sostenible, raons, beneficis i la solució per al seu finançament , en la que intervindran 4A+A Arquitectura Ambiental, H2O Renovables, N-bio i Banc Sabadell. Moderarà aquesta sessió l’Albert López, Arquitecte  Responsable departament de SOMFY Arquitectura.

Els assistents a la conferència de  BioEconomic® podran conèixer les novetats en el Sector i compartir experiències en el Networking preparat.

A més, es podrà conèixer la filosofia, del com i el perquè, l’Avenida Sofía Hotel Boutique & Spa ha aconseguit el Certificat LEED Platinium, sense tenir un increment en el cost econòmic.


TSMC Tarragona Smart Mediterranean City, URV Universitat Rovira i Virgili, CEDAT Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona, Ajuntament de Tarragona, BioEconomic®  y URSA Ibérica com a Patrocinador del  2on Cicle de Conferències 2015 - 2016 “Smart City Tarragona 2017” es complauen en convidar-los a la 4ª Conferencia BioEconomic® Turisme i Hotels Sostenibles i a veure les oportunitats que ofereix l’Economia Circular al Turisme - Cradle to Cradle®
 

Inscripció gratuïta AQUÍ 

Descarregar programa AQUÍ

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top