5a Conferència & Expo VEHiA, “Mobilitat Intel·ligent, Sostenible i Elèctrica” Tarragona Smart City

TSMC, Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic, tenen el plaer de anunciar-les la 5a Conferència & Expo VEHiA “Mobilitat Intel•ligent, Sostenible i Elèctrica” Tarragona Smart City, dins del 2on Cicle de Conferències BioEconomic® 2014 - 2015 “Smart City Tarragona 2017”. Tindrà lloc el dia 6 de maig de 2016 a Tarragona, en la Cambra de Comerç de Tarragona.
L’ Smart City i el Urbanisme, el paper de la mobilitat intel·ligent, sostenible i elèctrica en entorns urbans i com a instrument de mobilitat per a ciutats, el transport de persones i mercaderies, criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

L’ inauguració i benvinguda aniran a càrrec del Dr. Santiago Castellà, Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV, Sebastià Parera Fuster, Manager de BioEconomic i la Sra. Begoña Floria, 5ª Tinent Alcalde, Consellera Plans de Mobilitat del Ajuntament de Tarragona.

La conferència es desenvoluparà en tres sessions, en la primera es tractaran els nous models de Logística Urbana Sostenible, en la segona sessió veurem el estalvi de costos i els beneficis territorials associats a la Mobilitat Intel•ligent, finalitzant el cicle de sessions amb la situació actual i les tendències de Mobilitat Intel•ligent en el entorn de les Ciutats.

La ponència de tancament anirà a càrrec de Miquel Ángel Escobar, Responsable de Mobilitat del ICAEN, Institut Català d’Energia, que ens posarà al corrent de la situació actual del corredor Mediterráneo de Infraestructura de Recarrega per a Vehicles Elèctrics a Catalunya.
La cloenda del acte anirà a càrrec del Sr. Javier Villamayor, 4º Tinent Alcalde del Ajuntament de Tarragona i Director de la Fundación TSMC y del Dr. Santiago Castellà, Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de l’URV.

Acte d’entrega del premi que atorga FAQcar a BioEconomic per la seva tasca en la difusió i promoció del mon de l’Automoció Sostenible i Elèctrica.
Inscripció gratuïta a la web: www.bioeconomic.cat

El dissabte 7 de maig, de 10h a 19h tindrà lloc l’ Expo VEHiA, una zona d’exposició i probes a la Rambla Nova / Font del Centenari, Tarragona

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top