9a. Conferència BioEconomic® - Tarragona Smart City

TSMC, Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic, tenen el plaer d’anunciar-los la 9a. Conferència BioEconomic® “Solucions de Mobilitat Urbana Sostenible i Accessible“, dins del 4t Cicle de Conferències BioEconomic® 2017 - 2018 “Smart City Tarragona”, tindrà lloc el dia 14 de Setembre de 2018 a l’ URV Universitat Rovira i Virgili.

El paper de la mobilitat urbana sostenible i accessible, en entorns urbans com a instrument de mobilitat en pobles i ciutats, cal un procés de planificació acurat, que ha de tenir en compte totes les variables que afectin d'una manera o altra la mobilitat de l'àmbit territorial.

La inauguració i benvinguda anirà a càrrec del Dr. Santiago Castellà, Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de l’URV i Sebastià Parera Fuster, Manager de BioEconomic.

Veurem les novetats i el desenvolupament del PIRVEC, Pla d’infraestructura de recàrrega del vehicle elèctric a Catalunya, per en Miquel Àngel Escobar Mariné, Transport and Energy de l’ ICAEN, Institut Català d’Energia.   

Es desenvoluparà en dos sessions i un debat participatiu, en la primera sessió es tractaran les solucions de Mobilitat Sostenible i Logística. Veurem l’ultima milla a les Ciutats Intel•ligents, la gestió de la mobilitat al centre de treball, amb el cas de la Diputació de Barcelona, per Manel Ferri Tomàs, Tècnic en Mobilitat a la Diputació de Barcelona.

El Projecte Smart VAO: experiències i resultats de mobilitat sostenible en entorn acadèmic, per el Dr. Josep Maria Gastó i Heras, Manager CRISTECH - Tech Transfer Unit - TECNIO Center - Universitat Rovira i Virgili i veurem les solucions de mobilitat amb gas.

En la segona sessió veurem la Sostenibilitat i Accessibilitat en Mobilitat Urbana, amb exemples d’instal•lació, gestió i accessibilitat dels punts de recàrrega.  

El cas de SOREA: Mobilitat Sostenible a l’empresa, per Daniel Vela De Albert, Àrea Manager Catalunya Balears, Responsable de Flota en SOREA.

El Vehicle Autònom, full de ruta, temes legals i tecnològics, per José Manuel Barrios, Cap d’Innovació d’Applus+ IDIADA.

I el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i Accessible a Tarragona.

Ponència magistral sobre la connectivitat digital remota amb l’ infraestructura de carga de vehicles elèctrics, diagnosis i gestió de ABB, per Álvaro Vázquez Suárez, Responsable d’Infraestructura Vehicle Elèctric de ABB.

El debat participatiu anirà al voltant dels escenaris i estratègies de futur del model de Mobilitat Sostenible en Entorns Urbans, estarà moderat per Antoni de la Torre, de l’ Unitat de Gestió Ambiental i Radioisòtops de l’URV Universitat Rovira i Virgili. 
 

Exemples i casos d’èxit

El paper de l'ATM del Camp de Tarragona en la promoció de la mobilitat sostenible i segura, amb Daniel Miravet, Director de l’ATM - Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona.

Les oportunitats i projectes innovadors en l'àmbit de la mobilitat i el transport: l'exemple de Reus Smart City, per Leo Blazquez, CIO de Reus Mobilitat i Serveis, Ajuntament de Reus.

Els plans de desplaçament d’empresa com a eina d’estructuració territorial de la mobilitat, per Jordi Escolà, Gerent CUÏC.

La cloenda del acte anirà a càrrec del Sr. José Juan Acero de Dios, Conseller d'Ocupació del Domini Públic, Mobilitat i Accessibilitat, i Cases regionals del Ajuntament de Tarragona i president de l’empresa pública Aparcaments Municipals de Tarragona i del Dr. Santiago Castellà, Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de l’URV.

Jornada de formació per a estudiants per part del projecte STEPS, organitzat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic, a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, com acte paral•lel de la 9a conferència BioEconomic - “Solucions de Mobilitat Urbana Sostenible i Accessible“, sobre Conducció Segura i de les últimes novetats i avenços en Mobilitat Sostenible.
 

IV Expo VEHiA


Durant la celebració de la Conferència, de 10h a 15h tindrà lloc la IV Expo VEHiA, una zona d’exposició i zona de probes per als professionals i públic en general, tindrà lloc al mateix Campus Catalunya de l’URV.
Comptarem amb la gama del’ Smart Electric Drive i dels Scooters de NIU

Curs de Conducció Segura per als conductors novells i experimentats amb els Scooters elèctrics de NIU, al Circuit habilitat al Campus Catalunya de l’URV.

Inscripció gratuïta a la Jornada, programa i més detalls: www.bioeconomic.cat

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top