Acord entre SEAE i NDavant: Especialització i integració per la gestió esportiva

Cada vegada més, les administracions públiques s’impliquen en exigir a les prestacions de serveis de les instal·lacions esportives municipals uns nivells de qualitat excel·lents. Les relacions entre les empreses i administracions van més enllà d’una simple transferència de serveis.

Només cal analitzar les bases i els plecs tècnics de les licitacions, en les quals es fa palès que la tendència de les administracions públiques és demanar la cobertura integral dels serveis que es presten als centres esportius, abastant totes les possibilitats d’una gestió esportiva de qualitat, tenint en compte la vessant de la innovació en les activitats esportives, la visió comercial en la prestació del servei, la tecnificació del manteniment i la neteja, l’atenció personalitzada i adaptada a les necessitats de l’usuari, etc.

Totes aquestes premisses volen respondre els reptes que tenen les administracions locals per gestionar els centres esportius: millorar el procés de presa de decisions mitjançant indicadors que permetin l’obtenció dels resultats de forma avaluable, assolir el control del compliment dels compromisos presos per contracte, millorar la optimització dels equipaments esportius municipals i dels recursos disponibles, agilitzar els processos de comunicació interns i en definitiva, millorar la qualitat que es presta als ciutadans en els serveis esportius municipals.

En resposta a tots aquests reptes, SEAE i NDAVANT han unit esforços per aportar una solució òptima: integrar les àrees on cadascuna d'aquestes empreses és experta, oferint una interlocució única, una àmplia flexibilitat per l’adaptació a les exigències dels clients sumada a la proximitat territorial que dóna ser empreses catalanes.

L'acord emmarcat en una aliança de creixement estratègic  suposa presentar-se conjuntament a les licitacions públiques i oferir propostes de valor que encaixin amb els Ajuntaments més exigents. És, doncs, una solució integral, amb un alt nivell de qualitat i especialització de tots els serveis, que destaca per la solvència econòmica, les polítiques de responsabilitat social corporativa i la capacitat d'adaptació a les particularitats de cada projecte.

La gestió esportiva abasta àrees tan diverses com són la coordinació del personal i de les instal·lacions, el disseny tècnic dels programes esportius, la innovació constant en els serveis, els plans de neteja adaptats a les necessitats, el disseny i aplicació dels plans de comercialització i comunicació, el manteniment preventiu, conductiu, correctiu i predictiu, i a tots els àmbits els mecanismes de control, els processos i protocols de funcionament... De la bona connexió entre totes elles dependrà finalment la satisfacció dels usuaris.

Això implica sovint comptar amb diferents proveïdors que han d'interactuar amb més o menys intensitat i encert. L'especialització no és prou, cal integració en un entorn tan complex com és un centre esportiu, i aquesta integració també la dóna SEAE i NDAVANT.
 

SEAE, EXPERTA EN SERVEIS ESPORTIUS

Servei d’Ensenyament i Assessorament Esportiu, S.A. (SEAE) és una empresa especialitzada en la gestió de serveis esportius. Compta amb més de 250 professionals i gestiona 25 centres esportius, dels que són usuaris més de 60.000 abonats. Els seus ingressos l'any 2014 van ser de 9 milions d'euros.

Aporta experiència i know-how en tots els àmbits de la gestió esportiva; activitats i programes esportius, neteja, manteniment, formació, comercialització i atenció al client, amb referències destacades com són els Ajuntaments de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat, Viladecans, Castelldefels, Gavà, Sitges, Les Franqueses del Vallès, etc.

SEAE té un ampli bagatge en la planificació i gestió dels serveis esportius, en la implementació de sistemes de qualitat, i en el disseny i control dels mètodes i protocols de funcionament, sempre adaptats a les necessitats dels clients. L’element vertebrador que dóna valor i diferenciació al servei prestat per SEAE és l’assessorament, el suport tècnic continuat i la relació directa amb els clients.
 

NDAVANT, SOLVÈNCIA I PROFESSIONALITAT PER GRANS EQUIPAMENTS

NDAVANT és una companyia de multiserveis catalana, del grup Clece, líder de serveis integrals a institucions i empreses, amb més de 12.000 professionals, més de 1.000 treballadors de col·lectius vulnerables i uns ingressos de 250 milions d'euros a l'any 2014.

Aporta experiència en neteja, manteniment i eficiència energètica de grans equipaments, amb referències destacades com són els Ajuntaments de L'Hospitalet, Viladecans, Santa Coloma de Gramenet i El Vendrell, l'Hospital Universitari de Reus, i companyies privades com són Repsol, BBVA, Holmen Paper, Endesa i La Caixa.

És important destacar el compromís social de NDAVANT i SEAE amb els col·lectius més desfavorits, mercè als més de 50 acords de col·laboració signats amb Administracions Locals, Generalitat i fundacions.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top