Acord per connectar la xarxa de clavegueram de La Canonja amb la Depuradora industrial de BASF

L’Agència Catalana de l’Aigua, l’Ajuntament de la Canonja i l’empresa BASF assoleixen un acord per connectar el municipi tarragoní a la depuradora industrial de l’empresa. Les parts fixen així un protocol amb el compromís de materialitzar la redacció del projecte, l’execució de les obres i l’explotació posterior.

El director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Jordi Agustí, l’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, i els representats de l’empresa BASF, Joan Maria Garcia i Primitivo Gutiérrez, han signat avui un acord de col·laboració destinat a millorar el sanejament del municipi de la Canonja, a la comarca del Tarragonès.

L’acord estableix que la xarxa de clavegueram del municipi tarragoní es connecti amb la depuradora industrial que l’empresa BASF té en aquesta localitat, i que està totalment capacitada per assumir actualment i en el futur la captació i posterior tractament de les aigües residuals de la Canonja.

Per tant, les tres parts fixen amb aquest protocol el compromís de materialitzar la redacció del projecte, l’execució de les obres i l’explotació posterior.

La proposta fixada en el present acord és viable des del punt de vista tècnic, econòmic i mediambiental, i s’erigeix com a exemple de la col·laboració público-privada.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top