Actuacions en l'enllumenat de Sant Feliu de Llobregat per millorar el servei i reduir el consum elèctric

Aquest mes d'octubre s'han iniciat a Sant Feliu de Llobregat les obres d'adequació de la xarxa d'enllumenat exterior de la ciutat. Els treballs, que es duran a terme durant un mes i mig aproximadament, suposaran la millora del servei amb l'objectiu de reduir les avaries. Així mateix , s'augmentarà l'eficiència energètica de les instal·lacions, el que permetrà estalviar un 5% en el consum elèctric, contribuint també a la reducció de la contaminació lumínica a la ciutat.

Les actuacions inclouen l'arranjament de problemes d'aïllament a la xarxa elèctrica, així com la substitució d'elements danyats de les instal·lacions com magnetotèrmics, diferencials o fusibles. A més, es repararan i canviaran uns 400 punts de llum de la ciutat per noves unitats més eficients.
 

Reparació de les parts inferiors dels fanals

Entre les accions de millora de l'enllumenat destaca també la reparació dels fanals que es troben en mal estat a causa de la corrosió, deguda principalment als orins de gossos.
 

Es baixa la intensitat lumínica de la riera de la Salut

Una altra de les actuacions que es durà a terme és la reducció de la intensitat lumínica del tram de la riera de la Salut comprès entre els carrers Can Calders i Sagrament. Així , es reduirà la quantitat de llum per evitar molèsties al veïnat de la zona.

Les obres, que afectaran la totalitat del municipi, permetran millorar la seguretat de les instal·lacions i resoldre les deficiències detectades. El cost d'inversió de totes les actuacions és d'uns  400.000 €.
 

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top