Actualitat

L'edifici mixt d'habitatges del districte barceloní del 22 @, de Coll Leclerc, guanyador de l'edició 2018 del Premi Mapei a l'Arquitectura Sostenible

El segon premi va recaure en el complex d'habitatges Life Reusing Posidònia (Formentera) i el tercer, al centre d'innovació Norvento Enerxia (Lugo).

19/11/2018

Vic connecta la Serra de Santferm amb un modern carril bici, segur i sostenible

L’equipament connecta la zona de la Serra de Santferm amb la ciutat, des del davant de l’escola Joaquim Salarich fins a la plaça Pere Mialet, al barri de Santa Anna.

19/11/2018

La brigada municipals de Martorell adquireix 3 vehicles DFSK

Amb aquests ja són 6 els vehicles de DFSK que té aquesta brigada.

19/11/2018

L’AMB llança la primera subvenció per ajudar les empreses de distribució “última milla” a adquirir vehicles no contaminants

L’AMB finançarà fins a un màxim del 50% del vehicle o fins a una quantia màxima de 15.000 € per cada projecte d’ecologística presentat.

19/11/2018

L’Ajuntament de Manresa adjudica el contracte per al subministrament de gespa artificial del nou camp de la Pirinaica

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Manresa ha aprovat l’adjudicació del contracte de subministrament de la gespa artificial i elements auxiliars del camp de futbol municipal Mion-Puigberenguer, després que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic desestimés el recurs que hi havia presentat una empresa. Si durant el període d’exposició pública no s’hi interposa cap recurs que paralitzi el procés, els treballs tiraran finalment endavant.

19/11/2018

L’AMB selecciona 6 empreses innovadores per participar a l’Smart City Expo World Congress 2018

Del 13 al 15 de novembre productes com attend council, que permet comunicar i gestionar incidències en ajuntaments seran presentats en el saló internacional de ciutats intel·ligents.

12/11/2018

Llanars instal·larà la primera pista de gel de la Vall de Camprodon

Es tracta d’una nova activitat “après ski” i de dinamització del poble que estarà en funcionament des del Pont de la Puríssima.

12/11/2018

Ripoll valora la instal·lació de semàfors «intel·ligents»

Aquests semàfors permetrien regular el trànsit en funció de la seva densitat.

12/11/2018

Tarragona es consolida com a referent estatal en Smart Heritage

El Patrimoni és un motor del desenvolupament urbà intel·ligent, mitjançant projectes convertits en realitats i el pas de la tecnologia cap a la gamificació.

12/11/2018

AEBI SCHMIDT estarà present amb les seves escombradores a la XX Assemblea de l’ACM

El fabricant d’escombradores és empresa adjudicatària de l’ACM per dos models d’escombradores.

12/11/2018

La primera càmera tèrmica de Catalunya, en marxa

Les empreses encarregades de la fabricació i la instal·lació de l’aparell a Vacarisses n’expliquen les funcionalitats a les persones implicades en el protocol d’actuació per incendi.

05/11/2018

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac invertirà en la millora del cementiri, del pavelló esportiu, enllumenat públic i de la pavimentació de carrer, entre d'altres accions

L'Ajuntament finançarà aquestes accions amb part del romanent de tresoreria que es pot utilitzar gràcies a l'estalvi que suposa una política d'austeritat durant els últims dos anys.

05/11/2018

L'Ajuntament de Girona comença els tràmits per completar l'adequació de la biblioteca de la Casa de Cultura

Està previst que les obres puguin començar el segon semestre del 2019 i tenen pressupost de 1.358.185,19 € (IVA inclòs).

05/11/2018

El ple d'octubre de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat aprova el pressupost de 2019 i obre la porta a la creació d'habitatge per a gent gran

Es va debatre la modificació puntual del PGM per ampliar els usos d'una parcel•la al carrer Clementina Arderiu amb Marquès de Monistrol, per tal de qualificar-la com a ús d'habitatge dotacional.

05/11/2018

Mapei s'adhereix al Club Empresa de l'ITeC

Mapei es converteix en soci estratègic a l'hora de donar suport als eixos de creixement de l'ITeC dels propers anys.

05/11/2018

El Congrés Rubí Brilla assenyala l'economia circular com l'impuls definitiu per canviar el model energètic

La cinquena edició de la proposta ha escollit el projecte ‘Pesa i Pensa’ de Campos Estela com la millor experiència d’economia circular de proximitat.

29/10/2018

El projecte transfronterer NATTUR s'ha presentat a Berga, en una jornada de treball amb les diferents entitats de l'Ariège, Girona i el Berguedà

L’ objectiu d’aquest projecte, que compta amb un pressupost de 1.786.259,23 euros, és la promoció y desenvolupament de les activitats en el medi natural, tenint en compte l’economia i el desenvolupament sostenible en l’espai fronterer Espanya-França-Andorra.

29/10/2018

En marxa la licitació de les obres de millora en diversos carrers de la Seu d’Urgell

L’Ajuntament preveu iniciar properament els treballs en més d’una quinzena de vials, amb un pressupost total de 182.000 euros.

29/10/2018

La Green City Hackathon, un anàlisi expert de la xarxa de carrils bici de la ciutat de Barcelona

En el marc del congrés BigSurvey18, la Green City Hackathon reuneix prop de 25 experts  d’ 11 països diferents, especialistes en l’anàlisi de dades, estadística, investigadors i professors entre altres... per analitzar i fer propostes de la xarxa de bicicletes de la ciutat de Barcelona a partir de les dades publicades al Portal Open Data BCN.

29/10/2018

Vacarisses ja té els resultats de les votacions dels pressupostos participatius

S'han pogut votar diferents propostes per destinar 30.000 € del pressupost municipal de 2018.

29/10/2018

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top