Adjudicades les obres de construcció dels parcs de cal·listènia de la plaça dels Ganxets i de Mas Iglesias de Reus

L’empresa Hidroiter S.L. ha resultat l’adjudicatària de la construcció dels dos nous parcs de cal·listènia que s’ubicaran a Mas Iglesias i a la plaça dels Ganxets de Reus amb un pressupost total d’execució  de 45.889,80€ IVA inclòs. L'Ajuntament té previst construir un tercer parc de cal·listènia dins del parc del Lliscament.

La nova zona esportiva del parc de Mas Iglesias es construirà al costat del camp de futbol Cruyff Court Sergi Roberto. Tindrà un conjunt d'estructura multijoc amb espatllera, paral·leles, bansa d'abdominals, i conjunt per a salts, entre altres instal·lacions. Dins l'equipament es manté el paviment actual de terra i gespa per donar compliment a la normativa en matèria de seguretat.

El segon parc de cal·listènia es construirà a la plaça del Ganxets, a tocar de l'avinguda de Marià Fortuny. S'hi construirà una estructura longitudinal en zigzag amb espatllera, un conjunt de paral·leles, i bancs per a abdominals, entre altres instal·lacions. Dins l'àmbit es construirà un banc de sorra en els punts on les instal·lacions superin l'1,5m.

L’empresa adjudicatària disposarà de 3 mesos per executar els treballs. L’execució començarà amb la construcció dels elements al taller, per iniciar a principis de gener els treballs d’instal·lació i construcció de tots els elements complementaris. Amb aquesta actuació, Reus disposarà la propera primavera d’aquests dos nou espais situats al sud i a l’est de la ciutat.

Tant aviat les instal·lacions esportives es trobin en funcionament, des de la regidoria d’Esports s’impulsaran uns tallers d’aprenentatge dirigits per tècnics esportius.

La cal·listènia és un sistema d’exercicis físics a partir del ús del propi pes corporal. En aquest sistema, l’interès radica en els moviments de les cadenes musculars que composen el cos humà. És tracta d’una pràctica esportiva que esta guanyant popularitat, ja que és apta per a tot tipus de públic, sense límit d’edat, i recomanada fins i tot per al tractament de problemes musculars. En els últims anys, la seva aparició en l’espai públic a partir d’elements estructurals que faciliten la seva pràctica, a esdevingut un nou complement esportiu en l’ampli catàleg d'equipaments a l’espai públic. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top