AEDIVE renova la seva Junta Directiva

AEDIVE va renovar abans d'acabar el 2014 els càrrecs de la Junta Directiva, nomenant a Santiago Losada, director de Control Operatiu i Relacions Institucionals d'Urbaser, com a nou president de l'associació durant els propers quatre anys.
Losada és conegut i reconegut per la seva propera relació amb les administracions públiques, tant central com regionals i locals, agències de l'energia -a Espanya i a la resta d'Europa-, institucions públiques i privades, associacions i empreses vinculades a tota la cadena de valor del vehicle elèctric. En el seu bagatge professional previ a la seva incorporació a Urbaser, Losada ha estat a càrrec de la gerència, direcció financera, gestió de personal i direcció comercial en diversos llocs d'empreses vinculades a les àrees de Defensa, Seguretat, Sanitat, Educació, Telecomunicacions, Transport Refrigerat, Logística Urbana i Serveis.

L'associació aglutina prop de 50 empreses del sector, entre fabricants i distribuïdors de vehicles elèctrics de quatre i dues rodes; fabricants i distribuïdors de punts de recàrrega i béns d'equip elèctrics vinculats a la infraestructura; gestors de càrrega; empreses TIC; proveïdors de serveis per a la e-mobilitat; empreses de rènting; consultories; centres tecnològics i universitats, i usuaris finals professionals (flotes).

La nova junta directiva de AEDIVE queda constituïda per un total de 15 representants d'empreses que són membres de ple dret de l'associació i més de la figura del president, s'ha nomenat a dos vicepresidents, un per la part d'Infraestructura, en la persona de Jon Asín, responsable de mobilitat elèctrica en Ingeteam, i un altre per la part de vehicle elèctric en la persona de Juan Luis Pla, Director de Relacions Institucionals de Nissan Ibèrica. Per accedir a l'actual composició de la Junta Directiva d'AEDIVE, clic aquí.

Losada substitueix així en el càrrec Rafaél Muñoz, enginyer industrial i director d'Eficiència Energètica i Innovació en Schneider Electric, que entre els seus molts èxits durant la seva etapa com a president de AEDIVE destaca la transformació i creixement de l'associació d'una agrupació d'empreses vinculades a la infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics a una associació que engloba tota la cadena de valor del vehicle elèctric.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top