Agramunt ampliarà el Centre d’Assistència Primària

El Ple del Consell Comarcal de l’Urgell, actual titular del Centre d’Assistència Primària d’Agramunt ha aprovat el conveni que permetrà dur a terme les obres d’ampliació de l’equipament. Un projecte amb un pressupost de 538.385,80€ finançat íntegrament per la Diputació de Lleida que al mateix temps serà l’ens encarregat de licitar i executar les obres, segons el programa i el projecte redactat pel Servei Català de la Salut. Concretament, la Diputació de Lleida ja va aprovar la corresponent partida pressupostària per a l’any 2016 i es preveu que les obres s’iniciïn durant aquest 2017. 

Segons l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, “es tracta d’un projecte en el qual ja fa més de dos anys que estem treballant amb Diputació i Catsalut i finalment s’ha pogut trobar l’entesa per a dur a terme una obra imprescindible per a la situació actual del CAP”. Solé també ha destacat la bona predisposició de tot l’equip mèdic del centre que han suplert les mancances d’espai actuals de l’equipament amb una gran professionalitat i compromís personal.

Per la seva banda, el pressupost que s’està tramitant al Parlament també inclou una partida de 150.000€ prevista per al Centre d’Atenció Primària d’Agramunt.
 

Una ampliació aturada des del 2010

L’any 2010 el Servei Català de la Salut ja va dur a terme una primera fase d’ampliació valorada en 337.000€ que va consistir en la construcció d’un nou espai a planta primera annex a l’edifici actual. En finalitzar aquella primera fase no es va dur a terme les obres de condicionament i equipament interior de manera que fins a dia d’avui, aquell nou espai va quedar en desús. Ara, el Departament de Salut a refet el projecte d’acord amb les possibilitats pressupostàries del moment i durà a terme una actuació que permetrà guanyar nous espais i disposar d’un accés independent per a les urgències.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top