Agramunt potencia les zones verdes ampliant la zona esportiva del Passeig Oest

Per tal de dinamitzar l'ala oest del Passeig, l'Ajuntament d'Agramunt vol ampliar la zona esportiva que ja es va començar l'any passat amb la creació d'una pista esportiva. Per aquest 2015, s'ha habilitat una partida als pressupostos per tal de construir una altra àrea esportiva. L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, explica que un dels projectes és fer una pista d'skaters que involucri, a més, al jovent de la vila: "La voluntat de l'Ajuntament és fer el projecte conjuntament amb l'INS Ribera del Sió, de forma que els mateixos estudiants siguin els que dissenyin el circuit d'skate".

Al Parc de Riella, per la seva part, es portarà a terme la tercera fase del projecte, que completa l'actuació integral en aquest parc dedicat a l'obra de l'artista Guillem Viladot. Solé explica en què consistirà aquesta última fase, dedicada a posar en valor els elements característics de l'obra de l'artista agramuntí, molt lligats als elements del paisatge i l'ecosistema de l'entorn d'Agramunt: "L'obra d'en Viladot incloïa molts elements del territori, com parets de pedra seca, fonts o cabanes, així com elements del medi natural com ocells, plantes, i altres. En aquests moments, al Parc ja hi ha moltes varietats de vegetació que es van plantar el Dia de l'Arbre, i amb aquesta tercera fase, es vol dur a terme la senyalització integral de tots aquests elements. A més, en aquesta senyalització hi haurà un codi QR que dirigirà a una pàgina web on es podran escoltar els poemes locutats de Guillem Viladot".

Es preveu que aquesta fase duri uns dos mesos. Aquesta actuació és possible gràcies a una subvenció de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Lleida.

Aquests projectes es van exposar en el marc la trobada anual que l'Ajuntament d'Agramunt convoca amb periodistes de diferents mitjans de comunicació. Després de la trobada, es va visitar les obres de rehabilitació i accés a la cisterna de l'antic convent dels franciscans, situada al bell mig del turó dels dipòsits. Durant la visita, es va informar que les obres en aquest espai estan ja en el tram final, faltant només l'adequació final dels accessos i la instal·lació de punts de llum.


Font: Ajuntament d’Agramunt
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top