Agramunt redueix en tres anys més d’un 20% en el consum energètic dels equipaments municipals

Els equipaments municipals de l’Ajuntament d’Agramunt han passat de consumir 1.200MW•h l’any 2012 a 915MW h l’any 2014. Aquests han estat els resultats del seguiment que va iniciar-se l’any 2012 a través del qual es detecten les anomalies tant a nivell d’instal•lació com de consum energètic. Un de cop detectades aquestes anomalies, l’equip de govern, va estudiar quines mesures es podien aplicar per reduir el consum.

Durant aquest darrers tres anys, s’han dut a terme diferents mesures d’estalvi per aconseguir reduir aquest consum. Entre les actuacions cal destacar la instal·lació de vàlvules termostàtiques que han regulat en tot moment la temperatura, s’han col·locat limitadors d’horari per marcar els temps d’ús útil, i s’han creat campanyes de sensibilització als responsables dels diferents  equipaments. Aquestes mesures han generat un estalvi de 70.000€ en els tres anys. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’està estudiant actuar en aquelles instal•lacions més envellides i amb un rendiment més baix.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Font: Ajuntament d’Agramunt
 
 
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top