Airkcool cedeix a l’Ajuntament de Terrassa un purificador d’aire Airdog

‎Airkcool, especialistes en unitats de tractament d'aire i unitats terminals d'aigua, ha cedit a l’Ajuntament de Terrassa un purificador d’aire Airdog marca SODECA.

L’acte es va celebrar el dissabte dia 16 al consistori i hi van participar l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que va estar acompanyat pel tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Isaac Albert, i Joan Company com a responsable d’AIRKCOOL, que els va fer entrega de l’aparell.


 
Segons Ballart, “aquest aparell és una eina molt útil per prevenir contagis de la Covid-19” i ara passarà a estar a disposició del personal municipal.

El purificador d’aire interior, Airdog, és un purificador d’aire patentat per evitar el contagi de la Covid-19 i altres virus. Està especialment indicat per a petits i mitjans espais. Es tracta d’una solució efectiva per eliminar la SARS-CoV-2 en espais de convivència, així com les partícules de pols, àcars, bacteris i microorganismes perjudicials per a la salut. En concret, està indicat per a poder garantir un aire 100% pur en poc temps.

Des d’aquest mes d’abril, Airdog està donant resposta a diferents espais municipals, petits i mitjans comerços, oficines, hotels i restaurants amb una excel·lent acceptació, convertint-se en pioners a Espanya en aquesta tecnologia de purificació basada en la ionització de partícules.

Es tracta d’un dispositiu mòbil, silenciós i ràpid. Compta amb un funcionament segur sense perjudicar les persones que cohabiten a la sala. Disposa d’uns filtres fàcilment rentables (per exemple, en el rentaplats). A més també elimina les olors. Disposa d’una pantalla digital i connectivitat des de qualsevol dispositiu mòbil i d’una pantalla de control de la contaminació del local.
 Més informació a:

AIRKCOOL
C/Tuset, 23-25 4ª pl
08006 Barcelona
931 701 764
info@airkcool.com

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top