Airkcool presenta una nova sèrie de FCU o Unitats Terminals d'Aigua higièniques amb Certificació HY

‎Els fan coil unit (FCU) o Unitats Terminals d'Aigua són unitats de tipus cassette, paret, sòl, sostre o conductes que s'empren per climatitzar els locals.

Ideal per al seu ús en sistemes d'aire condicionat per a oficines, hospitals, escoles, etc. L'àmplia flexibilitat de rendiment, el control efectiu del confort ambiental, l'autonomia de funcionament de cada unitat individual són els avantatges més destacats. Representen les unitats terminals més modernes amb característiques i prerrogatives típiques, situant-se en una posició d'avantguarda i prestigi. El silenci particular, la filtració de l'aire, un intercanvi efectiu (que es pot obtenir amb la presa d'aire externa a la unitat o en combinació amb sistemes de tractament d'aire primari centralitzats), l'elecció dels components, la concepció mecànica de el muntatge, són garantia de qualitat i racionalitat del producte en termes d'estètica, eficiència i ús.
AMB CERTIFICACIÓ ALEMANYA VDI 6022

La sèrie FB ha obtingut la certificació de compliment de la norma alemanya VDI 6022 (Requisits higiènics per a unitats de ventilació i aire condicionat). El compliment de les directrius tècniques de VDI 6022 indica que el dimensionament, els materials usats DIN EN ISO 846, els components instal·lats, les opcions de construcció i en general tot el procés de producció són tals que faciliten la neteja, redueixen la proliferació microbiana interna , garanteixen una bona resistència als detergents i desinfectants utilitzats durant les operacions de manteniment

Adjuntem catàleg d'aquests productes i també catàleg general d'unitats terminals d'aigua (FCU), actualment el catàleg més ampli de mercat amb diferents solucions tècniques i equips diferencials.

http://ftp.ajuntamentimpulsa.cat/FBFCU_higienico.pdf
http://ftp.ajuntamentimpulsa.cat/AIRKCOOL_TerminalesAgua.pdf
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top