Ajuntament Impulsa beca amb 1.500 € el Master in Business Innovation (MBI) de la UPC

El Master in Business Innovation (MBI) de la UPC té com a principal objectiu dotar als professionals d'instruments perquè gestionin el creixement de l'empresa sobre la base de la innovació i la capacitat d'emprendre dins de les organitzacions.

Va dirigit a professionals que després de diversos anys d'experiència professional, desitgen millorar el seu acompliment cap a posicions directives. Per a això necessiten consolidar els seus coneixements en les àrees funcionals de l'organització, desenvolupar mentalitat innovadora, potenciar les aptituds emprenedores i reforçar les actituds directives i de lideratge.

El màster s'encamina cap a la seva setena edició i està clarament posicionat com a referent dels estudis de màster que giren al voltant de la innovació. És la combinació del management, la innovació, l'emprenedoria i les habilitats directives.

El mètode pedagògic del programa combina les classes magistrals amb el plantejament i resolució de casos de forma col·lectiva, que en molts d'ells es compta amb la participació dels seus protagonistes reals. A més, al Master in Business Innovation s'utilitza el més modern Programari de Simulació de Negoci i la gravació de les intervencions dels alumnes per a la seva posterior valoració, a nivell personal, amb el professor.

A més, en aquesta edició com a novetat, s'incorpora el format FLEXECUTIVE que porta avantatges per a la conciliació dels participants amb la seva vida familiar i professional, passant les classes presencials als divendres tarda però només un dissabte al mes, flexibilitzant la dedicació al llarg de la setmana.

El Claustre de professors està majoritàriament constituït per directius d'empresa i d'institucions que compaginen la seva activitat professional amb la seva inquietud per compartir les seves experiències en l'àmbit docent. A destacar l'acord amb l'Imperial College de Londres, segons el qual un grup de professors imparteix classes a l'Executive MBI.

Abans de tancar la matrícula, amb places limitades previstes, es donarà preferència a les empreses i administracions catalanes. El màster compta amb la col·laboració de Ajuntament Impulsa que becarà als seus afiliats i seguidors amb 1.500 €.

Cal destacar que el programa és bonificable com a acció formativa a través de la Fundació Tripartita i molt important de cara als sèniors, mitjançant el PIF (Permís Individual de Formació)

INICI: 21 octubre 2016
FINAL: 16 des 2017
HORARI: Divendres de 16:00 a 21:00 h i un dissabte al mes de 09:00 a 14:00 h
LLOC: TECH TALENT CENTER UPC, Barcelona
TITULACIÓ: Master in Business Innovation per la Universitat Politècnica de Catalunya i per l'Euncet Business School
http://www.euncet.es/master-in-business-innovation-mbi/

DESCARREGAR PROGRAMA AQUÍ


Per a més informació o inscripcions contacteu a info@ajuntamentimpulsa.cat


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top