Ajuntament Impulsa renova la plataforma a nivell tecnològic i legal

Després de 7 anys de funcionament i esperonats pels canvis sorgits a nivell tecnològic i legal, la plataforma Ajuntament Impulsa s’ha renovat per donar als seus usuaris una major seguretat en les transaccions d’informació així com en la protecció de dades. També ha millorat a nivell d’usabilitat i d’adaptabilitat a qualsevol tipus de dispositiu mòbil.

Així doncs la plataforma funciona segons els últims requeriments de seguretat a nivell de certificat SSL per tal de protegir les dades dels usuaris que ens contacten. Les webs amb certificat SSL són importants quan existeixen transaccions d'informació personal confidencial entre el l’ordinador de l’usuari i la pàgina web. Les dades es transmeten per la xarxa de forma xifrada i romanen segures durant la transferència de manera que només el destinatari pot descodificar-les.

A nivell legal de protecció de dades, Ajuntament Impulsa també ha treballat tot aquest temps per ser estricte amb el compliment del RGPD perquè creiem que els usuaris tenen dret de rebre informacions sempre que ho hagin acceptat de forma expressa en aquells cassos que la llei així ho determina. Nosaltres tenim doncs el deure de facilitar als més de 10.000 subscriptors, tècnics i electes municipals, que ens han fet confiança, els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, oblit i portabilitat en qualsevol moment.

La plataforma també ha canviat la seva interfície per donar-li una major usabilitat i actualment permet ser utilitzada amb màxima comoditat a través de qualsevol dispositiu mòbil, tot i que aquest tipus de consultes són aproximadament el 25% el total ja que al ser una eina de treball, la majoria de consultes provenen de PC o Mac.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top