Ajuntament Impulsa serà un dels ponents del Congrés Nacional d’Enginyeria Municipal

El Congrés d'Enginyeria Municipal, que es celebrarà el  25 i 26 d’Octubre a l’Institut Cartogràfic de Catalunya, està organitzat pel Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya. Pretén  donar a conèixer, des de la perspectiva de les seves ponències, conferenciants i debats, una sèrie de dades que facilitin no només la informació, sinó un contingut real sobre l'Enginyeria Municipal.

La fundadora d’Ajuntament Impulsa, Maite Vigueras, farà una ponència en el primer bloc del Congrés referent a les eines informàtiques per la gestió de serveis urbans. En concret parlarà de com el portal dota d’eficiència a les administracions locals a l’hora de demanar pressupostos als proveïdors i com els permet conèixer les innovacions i realitats de mercat, un pas necessari i previ a la contractació.

Els objectius del Congrés son:

- Reforçar i millorar la gestió municipal a través d’idees i experiències dels Tècnics Municipals que presten els seus serveis en les administracions locals.
- Donar a conèixer la figura de l’enginyer/a municipal com a tècnic assessor dels representants electes de la ciutadania i com a gestor dels serveis municipals.
- Analitzar experiències tècniques concretes en el camp municipal explicades per tècnics municipals.
- Promoure la difusió dels coneixements tècnics més actuals sobre l’Enginyeria Municipal i establir un intercanvi d’experiències entre els professionals i les empreses d’aquest sector, per obrir la possibilitat de crear grups de treball que puguin donar lloc a significatius avenços en el camp de l’Enginyeria Municipal amb el conseqüent benefici per a la ciutadania i per al sector.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top