L’ICAEN convoca ajuts per a la compra de vehicles que utilitzin energies alternatives

L’Institut Català de l’Energia ha convocat uns ajuts per a aquelles persones que adquireixin un vehicle que funcioni amb energies alternatives, ja sigui un cotxe elèctric, un híbrid endollable o que utilitzi el gas liquat del petroli (GLP) com a combustible. Aquests estan destinats tant a particulars com a empreses, entitats i persones autònomes.

l programa Moves ofereix una subvenció que pot anar dels 600 als 15.000 euros, en funció de la tipologia i la tecnologia de propulsió del vehicle. Cada ciutadà pot presentar la sol·licitud per a un únic cotxe mentre que les empreses i administracions en podran demanar per a un màxim de 30 vehicles.

El principal requisit per optar a aquests ajuts és haver donat de baixa un cotxe de més de 10 anys o una furgoneta que en tingui més de 7. Aquest vehicle havia d’estar a nom del sol·licitant en els darrers mesos, haver passat la ITV a data 16 de febrer i haver abonat al 2018 l’impost de tracció mecànica.

L’objectiu del programa Moves és incentivar l’entrada en circulació de nous vehicles propulsats amb tecnologies més netes i eficients i, al mateix temps, aconseguir la retirada de vehicles vells, més contaminants. El departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia, ha destinat a aquests ajuts més de 3 milions d’euros.

Més informació a: http://icaen.gencat.cat/ca/energia/ajuts/icaen-programa-moves/
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top