Alquienvas subministra a la Diputació de Pontevedra zones de descans intel·ligents per a 21 municipis

Alquienvas ha servit, a través de la Diputació de Pontevedra a 21 Ajuntaments, un total de 60 punts de mobiliari urbà per carregar dispositius amb estació Smart, compostos per Bancs Smart de plàstic reciclat -model VIVA-, Tòtems Back-light per a publicitat i Jardineres de plàstic reciclat. Es tracta d'àrees de descans en el marc dels projectes “Da tua man”, dirigits a municipis per donar suport a mercats, àrees urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització, i “Comercio Adentro”, dirigit a municipis turístics. Els projectes, dels quals el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través del Pla de Recuperació finança el 70% del pressupost, busquen afavorir el comerç detallista i ajudar-lo a fer front als reptes digitals a què s'enfronten actualment els establiments de proximitat.

Aquestes àrees de descans estan equipades amb carregadors solars, punts de càrrega per a telèfons i dispositius digitals, seients, il·luminació i jardineres.

D'altra banda, un gran percentatge d'aquestes noves zones verdes de descans estan dotades de panells informatius lluminosos de baix consum que mostraran tota la informació precisa sobre la ubicació de la zona comercial i els comerços existents, afavorint així la comunicació d'aquests espais comercials 20 municipis i dotant-los d'una imatge personalitzada, per caracteritzar-los com a espai únic i homogeni. Tota la informació disponible es podrà consultar mitjançant un codi QR i es carregarà amb energia solar.

Amb la instal·lació d'aquests espais, la Diputació buscava afavorir els processos de compra, embellir l'entorn comercial, crear nous punts de trobada vinculats al comerç, millorar l'experiència de compra dels consumidors, garantir l'accessibilitat universal per a totes les persones i promoure'l ús d’energies renovables a través de l’energia solar. 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top