amec i AjuntamentImpulsa.cat s’uneixen per augmentar la projecció de les seves empreses

amec i Ajuntament Impulsa han arribat a un acord de col·laboració per augmentar la projecció de les empreses del sector d’equipament urbà i tràfic, equipament i serveis del medi ambient, tecnologia del vehicle elèctric i material elèctric i electrònic. Se’ls ajudarà a arribar de forma més econòmica al màxim de clients potencials tant al mercat nacional com internacional.


Al mercat internacional

amec
, la major associació d’empreses exportadores d’Espanya, i amb un Know-How de 40 anys al darrera, ajudarà a les empreses d’aquests sectors en la seva tasca de d’internacionalització.
En un moment de canvis en les regles del joc és important que les empreses intercanviïn experiències i comparteixin sinèrgies. Tant amec com Ajuntament Impulsa creuen que el client està en un sol mercat, un mercat global, i del que es tracta és de trobar les millors vies aquí i a la resta de països per penetrar a cadascun dels clients segons aquestes noves regles.


Al mercat local

Ajuntament Impulsa ajuda a les empreses a vendre a l’administració local catalana mitjançant la seva plataforma 2.0. Per aquesta via les empreses poden estar amb el seu client objectiu just quan te la necessitat de compra o consulta, ja es tracti d’un servei, un producte o l’ús d’un producte, modalitat cada vegada més demanada pels ajuntaments, per exemple.

En una època de contencions pressupostàries, aquesta eina, que està sent molt ben rebuda per l’administració local, és bàsica per informar-se i fer una selecció dels proveïdors més competitius, reduir despeses, i simplificar la gestió dels contractes de subministrament.

A més permet a les empreses canviar d’ un model comercial obsolet, donada la situació econòmica actual, a un model dinàmic i molt econòmic que els permet estalviar i redistribuir esforços econòmics a altres accions comercials més lucratives.

Així és com ho van entendre l’economista, especialista en comerç internacional i Fundadora d’Ajuntament Impulsa, Maite Vigueras i el Director General d’amec, Joan Tristany. Per aquest motiu, s’ ha formalitzat un acord perquè les empreses del sector puguin tenir el màxim de quota de mercat nacional i internacional, orientant els seus pressupostos de la forma més eficient i amb unes condicions de suport per part dels dos agents immillorables.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top