Anigami presenta una APP Low Cost per a administracions locals que fa viure experiències úniques als visitants

El bagatge d’Anigami com especialista fa més de 20 anys en el mon de la cultura i l’oci li ha permès desenvolupar unes aplicacions que proporcionen experiències úniques als usuaris com compartir jocs amb la canalla a través de Gimcanes mentre els adults miren un monument o una església, o practicar exercicis físics o reflexions vitals mentre es fan rutes pels camins de passeig dels municipis , generant valor a l’experiència de conèixer una localitat.
 
Per aconseguir això Anigami treballa de forma conjunta amb els regidors de cada Ajuntament per definir els punts a potenciar de la localitat, definint per exemple els equipaments sobre els que s’instal•laran uns codis QR que seran els que donaran lloc a que entri en joc l’experiència d’oci  que molt bé coneix l’empresa Anigami, segons ens explica Gerard Costa, Responsable de l’Àrea de Turisme i Empreses. El resultat, una aplicació low cost a l’abast de tothom realment única i diferenciada per cada municipi que s’anomena OhCat!

 
OhCat!
 
És una plataforma digital catalana dissenyada per oferir solucions integrals i personalitzades a les administracions locals amb productes o serveis d’avantguarda en el món de les noves tecnologies.
Una eina low cost pensada per facilitar processos de comunicació i economitzar en l’edició de materials gràfics per al visitant. Un sol clic t’obre les portes a la descoberta, amb idiomes, amb continguts interactius, amb vincles als principals serveis comercials, editable i personalitzable.
 
Un producte versàtil i de baix cost, amb una imatge moderna i de funcionament intuïtiu, que creix en prestacions a mesura que el mercat ofereix novetats. Apte per a la major part d’smartphones del mercat.


Oh Cat! Ofereix actualment 3 productes personalitzats:
 
APP - Camins i itineraris:
 
Oblida’t de la senyalètica vertical, de la seva costosa instal•lació i del manteniment. L’APP t’ofereix una topoguia interactiva que funciona amb el GPS de qualsevol spartphone o tauleta. Les pantalles et mostren la teva posició dins el mapa i t’ofereixen tota la informació que puguis necessitar tan abans de sortir com un cop en ruta...

 
APP – Pobles amb encant:
L’edició de fulletons i guies turístiques a 4 tintes ja és història. La nova APP t’ofereix la possibilitat que els visitants es descarreguin de manera gratuïta al seu mòbil o tauleta una guia interactiva del poble, amb jocs per la canalla, els principals punts calents per visitar, amb horaris, telèfons, guia comercial... editable en qualsevol moment i amb tants idiomes com calgui!

 
APP – Camins del cor:
Centenars de persones cada dia entorn de pobles i ciutats son usuàries dels coneguts com “camins del colesterol”. Itineraris perifèrics que ofereixen un moment de tranquil·litat, salut o esport... L’APP és un recull d’itineraris locals amb un ventall d’opcions: exercicis d’estiraments, de respiració, reflexions vitals, etc que van canviant mensualment generant valor a l’experiència.
 
La comunicació digital és un fenomen de masses que actualment no tan sols ens obre les portes a un món nou de possibilitats inimaginables sinó que canvia la manera de relacionar-nos entres les persones, els espais i els continguts.
 
Oh Cat! Neix del partenariat entre dues empreses amb més de 20 anys d’experiència en el mon de les TIC i els serveis d’oci a les administracions.

Més informació a: info@anigami.cat o al 93 744 72 95 www.ohcat.cat
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top