SEMAB

contacte directe: Estefania Lozano
export@semabprojects.com
SEMAB

Suport pàrquing bicicletes PKB S-064

SEMAB

Suport pàrquing bicicletes PKHOR S-070

SEMAB

Suport pàrquing bicicletes PIL S-069

SEMAB

Suport pàrquing bicicletes PBD S-061

SEMAB

Suport pàrquing bicicletes PBRD S-063

PRODUCTES I SERVEIS

SEMAB ha dissenyat una gama diversificada de pàrquings de seguretats, suports per a guardar les bicicletes en els garatges públics i privats i diversos suports per al seu manteniment. SEMAB produeix tot tipus de solucions personalitzades: diferents mides dels suport, i funcionaments de bloqueig que funcionen amb targetes programades, moneda, polsera etc- tot es pot consultar a través de la seva pàgina web (www.semabprojects.com). Els productes de SEMAB faciliten tant l'organització de les zones urbanes com la millora de l'accessibilitat per als vianants i també redueixen els robatoris de bicicletes.

Pàrquing bicicletes de seguretat. Aparcament antirobatori de bicicletes.
PKB S-064:
és un sistema innovador i segur d'aparcament antirobatori de biciletes, al carrer, als garatges públics o privats. Aquest aparcament incorpora tots els mecanismes necessaris per bloquejar la bicicleta (2 rodes, el quadre i el seient estan protegits de forma automàtica), i porta una cadena per boquejar el quadre pel que l'usuari no ha de portar cap mecanisme de protecció. Pot funcionar monedes, clau o targeta, d'acord amb les preferències definitives del client. En cas de ser utilitzat amb targeta, tindrà un software específic que facilitarà el procés de pagament (minuts, hores, dies, mesos ...). Ocupa la meitat de l'espai que altres dispositius que es troben actualment al mercat i pot muntar de manera individual, per parelles o en grups. Aquest suport no necessita manteniment, no es pot ni tallar ni desmuntar. S’adapta a tot tipus de bicicletes.

Pilona pàrquing bicicletes. Pilona aparcament bicicletes.
PIL S-069:
Aquest aparcament ocupa poc espai i, a part de fer la funció d'un piló, incorpora un braç extensible que bloqueja automàticament la roda davantera, el quadre i la roda de darrera utilitzant un cadenat o una cadena (el que l’usuari disposi) quedant així tota la bicicleta fixada. Aquest aparcament s'adapta a tot tipus de bicicletes.
Pàrquing bicicletes horitzontal
PKHOR S-070: Es tracta d'un aparcament de bicicletes de seguretat amb l'opció de carregar la bateria. Quan s'introdueix la bicicleta en aquest suport les dues rodes es bloquegen automàticament. Porta una cadena per bloquejar el quadre i el seient. Aquest aparcament s’adapta a tot tipus de bicicletes.

Pàrquing Box bicicletes. Aparcament Box bicicletes.
BOX S-072:
facilita un ràpid estacionament de les bicicletes i assegura una excel·lent protecció contra la intempèrie i contra els robatoris. En el seu interior hi ha uns suports per a guardar el casc i els complements. És ideal per a espais publics, estacions de tren i d'autobús, col·legis, zones esportives, comunitats de veïns i garatges. El tancament pot accionar-se mitjançant moneda, clau o una targeta programable amb el propi candau de l'usuari. Està fabricat amb acer, lacat amb Epoxy resistent a l'exterior, o bé, d'Acer Inoxidable.

Pàrquing bicicleta paret. Aparcament bicicleta paret.
PBP S-061:
La bicicleta queda fixada automàticament (porta un dispositiu de seguretat per evitar el desbloqueig accidental) i es treu accionant el trinquet. Ideal per guardar la bicicleta ordenada i segura en el garatge o exposició ocupant poc espai.

Pàrquing garatge bicicletes auto. Aparcament garatge bicicletes auto.
PBD S-061 A:
Pàrquing plegable i graduable. En entrar la bicicleta queda bloquejada i s'aguanta automàticament (porta un dispositiu de seguretat per evitar el desbloequeig accidental), el suport gira per ocupar el mínim espai possible en el garatge (està pensat per posar-hi unes quantes bicicletes, una al costat de l'altre). Ideal per guardar la bicicleta ordenada i segura en el garatge que mitjançant el seu mecanisme de gir que redueix l'espai i es despenja molt fàcilment.

Elevador de bicicletes
EL S-066:
Suport per elevar dues o tres bicicletes al sostre, accionat per cable, maneta o motor. Amb un mecanisme de fre per posar les bicicletes a l'altura desitjada i que actúa com a anti-caiguda. Està pensat per aprofitar el màxim espai del garatge. El suport de recolzament de les bicicletes és plegable, perquè no ocupi espai en el garatge.

Suport bicicleta roda posterior
PBRD S-063:
Suport que serveix per a fer el manteniment de la bicicleta (roda davantera, posterior, pedals, etc..) i també per a guardar-la en el garatge o en la botiga, ja que mitjançant les rodes es pot desplaçar i situar en qualsevol lloc. És totalment plegable (sense necessitat d'eines) i ocupa molt poc espai. La base és la mateixa que la del model S-063 A. Ideal per realitzar el manteniment de la bicicleta, per guardar en el garatge i per l'exposició a la botiga ja que es pot moure fàcilment.

Suport bicicleta quadre
PBQ S-063 A:
És un suport que serveix per a fer el manteniment de la bicicleta (roda davantera, posterior, pedals, etc..) i també serveix per a guardar-la al garatge o a la botiga, ja que mitjançant les rodes es pot desplaçar i situar en qualsevol lloc. És totalment plegable (sense necessitat d'eines) i ocupa molt poc espai. La base és la mateixa que la del model S-063. Ideal per a realitzar el manteniment de la bicicleta, per a guardar en el garatge i per a l'exposició a la botiga ja que es pot moure fàcilment.

Cavallet plegable
CPLEG S-067:
Cavallet portàtil plegable per a recolzar la bicicleta pel pedal o per la roda posterior. Ideal per a botigues, garatges, excursions i descensos (així no s'ha de deixar la bicicleta al terra) es pot portar en el quadre de la bicicleta o a la motxilla, pels seus reduïts pes i mides.

Suport exposició plegable
CEXP S-068:
Suport per a aguantar la bicicleta a l'exposició de la botiga o al garatge particular, que s'adapta a tot tipus i model de bicicleta. És plegable per a poder-lo guardar en poc espai.

Suport aguantar bicicleta
SAB S-071:
Suport de paret plegable per aguantar la bicicleta mitjançant el pedal.

 

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

 

 

Frankfurt

Frankfurt

Ajuntament de Banyoles

Institut Pere Alsius

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top