COMUNICAT-i

contacte directe: Montse Novell
Montse.novell@suez.com
COMUNICAT-i APP COMUNICACIÓ CIUTADANA

PRODUCTES I SERVEIS

APP COMUNICAT-i
Plataforma de comunicació ciutadana que consisteix en una app on la ciutadania comunica incidències, contesta enquestes i consulta les noticies. L’Ajuntament disposa d’un portal web per gestionar les incidències, les enquestes i comunicar avisos i notificacions push a més de disposar d’estadístiques i dashboard de resultats. #digitalització #ajuntament #smartvillage #app #comunicació #geolització #gps #coordinades #eficient #gestió #municipi #consistori #ciutada

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES


"Hem decidit implementar Comunicat-i perquè permet canalitzar les incidències del nostre municipi a través d'un mitjà accessible a tothom, que a més ens facilita la feina de gestió i millora la comunicació ciutadana."
Sergi Vallès, alcalde de Torrelles de Foix

“Els municipis han de ser oberts, propers i transparents. Per això apostem per la implementació del Comunicat-i, una eina que ha de facilitar i incrementar la participació dels ciutadans al dia a dia de la vida municipal.”
Carles Luz Muñoz, alcalde de Gandesa

“Hem implementat Comunicat-i perquè és una eina molt completa que ens soluciona els problemes de comunicació amb la ciutadania. Ara la comunicació serà immediata, sabran tot el que fem i podrem conèixer què pensen sobre projectes i millores que plantegem per al nostre futur.”
Elies Nova, alcalde de Llívia

“Hem apostat per Comunicat-i per estar més a prop de la ciutadania, simplificar la manera de solucionar les seves inquietuds, tenir més present la seva opinió i poder donar a conèixer tot el que fem de forma més immediata.”
David Saldoni, Alcalde de Sallent

 

Ajuntament de Torrelles de Foix

Ajuntament de Gandesa

Ajuntament de Llívia

Ajuntament de Sallent

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top