Aprovada la licitació de les obres de renovació i modernització del polígon de Can Roqueta a Sabadell

La renovació i modernització inclourà nombroses mesures relacionades amb diferents línies estratègiques. Així, pel que fa a la millora de l’accessibilitat i la mobilitat sostenible, es construiran les dues rotondes que ja existien provisionalment en els vials principals de distribució i es generaran dues més provisionals. També es reduirà l’amplada dels carrils de circulació per reduir la velocitat, augmentarà el nombre d’aparcaments de vehicles i s’introduiran passos de vianants per tal de millorar  l’accessibilitat de les persones. Mesures que es sumaran a una altra ja aplicada com és l’ampliació de la línia d’autobús que connecta Can Roqueta amb el nucli urbà. Així mateix, es crearà un tram de carril bicicleta per tal de donar connexió a la part residencial, l’escola i el rodal, tant per la banda de Polinyà com per la cornisa del Ripoll.

Dins l’àmbit de la millora ambiental, es posarà enllumenat tipus led a diferents vials, s’ubicarà una estació de mesura de CO2 i  es substituiran arbres en mal estat.

La tercera línia estratègica està relacionada amb la millora de la imatge. En aquest marc, es milloraran i renovaran elements d’urbanització, paviments de calçada, de voreres i de senyalització, a més de la introducció de càmeres de videovigilància per afavorir la seguretat.

El projecte que avui inicia el procés de licitació es complementarà després amb un segon lot d’actuació al polígon, que inclourà la instal·lació de carregadors de vehicles elèctrics per promocionar la mobilitat no contaminant i sostenible.

Dels gairebé 2,2 M€ que costarà el Pla Integral de modernització, la Diputació aportarà 1,7M€. Més de 385.000€ aniran a càrrec de l’Ajuntament de Sabadell i els gairebé 110.000 restants els aportarà l’Associació d’Empreses i Propietaris del Polígon d’Activitat Econòmica de Can Roqueta de Sabadell (AEPCRO).
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top