Aprovada la segona fase de transformació del carrer de Cristóbal de Moura de Barcelona

‎La transformació del carrer de Cristóbal de Moura en un eix verd i pacificat continuarà amb la segona fase de remodelació entre els carrers de Maresme i de Josep Pla, un pas més en la millora de la connexió al districte de Sant Martí i, concretament , a la zona de l'22 @.

La remodelació de la via, que ja es va iniciar amb la primera fase entre els carrers de Provençals i Fluvià, té com a objectiu final facilitar la mobilitat entre el parc de Centre de Poblenou, la rambla de Prim i el parc del Besòs, i que en un futur els 1,27 quilòmetres d'eix estiguin plenament pacificats.


Segona fase de transformació

Es preveu que les obres comencin al gener del 2022 i que en catorze mesos es completin els treballs, que s'executaran en una superfície de 24.500 metres quadrats, 6.528 dels quals correspondran a vegetació. El projecte inclou la construcció d'un gran espai central de 26 metres d'amplada amb zones d'estada i lleure i jocs infantils, dues voreres de 3,5 metres, un carril bici i un carril de servei.

Amb una inversió de 10.080.000 d'euros, el projecte també incorpora un sistema urbà de drenatge sostenible que permetrà recollir les aigües pluvials per regar els arbres i arbustos de l'entorn. A més, als carrers de Veneçuela, entre Josep Pla i Maresme, i de Puigcerdà, entre el mateix Cristóbal de Moura i Pallars, també es duran a terme treballs de renovació i pacificació.

Quan acabi la segona fase, la via haurà guanyat 10.000 metres quadrats de verd urbà i s'hauran renovat 512 metres.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top