la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A XAVIER RODAMILANS
3r TINENT D’ALCALDE I REGIDOR DE POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES DE LA PAERIA

"A part del SAD i el Servei de Teleassistència també tenim el ‘Menjar sobre rodes’ que s’ocupa que a les persones amb problemes per sortir de casa no els falti una dieta equilibrada al seu domicili" llegir+

 

Aprovat el projecte de reurbanització de la plaça Francesc Macià de Sant Feliu de Llobregat

El projecte consisteix en la remodelació de la plaça en l'àmbit comprès dins el perímetre de les façanes dels blocs que donen al carrer Dr. Brugarolas, rambla Marquesa Castellbell i carrer Roses. L'objectiu és fer de la plaça un espai més acollidor i ordenat, que posi fi a les barreres arquitectòniques, solucioni els problemes de filtracions en l'aparcament subterrani a més de renovar tot el mobiliari i la zona de jocs infantils, per afavorir una millor convivència i ús de l'espai.

L'Ajuntament ha mantingut durant dos anys moltes reunions amb representants del veïnat amb l'objectiu de recollir les seves inquietuds i suggeriments i el projecte compta amb un ampli consens.

En paral·lel, es remodelarà el carrer de Doctor Brugarolas, en el tram comprès entre la rambla i el carrer de Josep Ricart, amb un tractament de paviment únic, similar al tram superior.

 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto