Apunta’t al webinar gratuït de gestió energètica en Administracions Públiques

La majoria dels municipis, centres d'atenció primària, hospitals, escoles o qualsevol altre edifici públic pot reduir costos i emissions gràcies a la funció que realitza l'eficiència energètica.

Aquest factor, és la destinació de qualsevol edifici o empresa de propietat pública. La seva responsabilitat social corporativa i el seu estalvi en despeses innecessàries fan de les institucions que implanten aquest mètode, un exemple a seguir.

Aquest seminari online està dirigit a aquells que vulguin saber com funciona la gestió energètica en edificis públics: La seva facilitat d'implementació polítiques d'eficiència energètica en ciutats mitjanes,  amb exemples d'implantació de recursos de gestió energètica, estalvis aconseguits etc....

L'Ajuntament de Sant Boi, el consultor energètic ERF i DEXMA, realitzaran un webinar online on demostraran i aportaran solucions per a la correcta gestió Energètica en Administracions Públiques.

Fins al moment s'han monitoritzat 8 equipaments al ajuntament, amb una prospecció de 12 més. El seu objectiu  és arribar a Reduir el seu consum energètic al 16% .


Les actuacions d'estalvi energètic s'han realitzat en biblioteques, poliesportius, camps de futbol i mercats  on hi destacava un elevat consum
Aprendre a aconseguir estalvis i reinvertir-los en accions socials és una gran oportunitat.

Aquest webinar, ajudarà a regidors, tècnics de l'eficiència energètica, gerents de serveis públics i administradors a entendre com funciona l'estalvi d'energia i com funciona el software de gestió de costos DEXCell Energy Manager.

Desafortunadament l'espai és limitat, no perdis l'oportunitat i agafa el teu seient!

L'Ajuntament, ERF i DEXMA calculen un estalvi  de 260.000 € per l'Ajuntament de Sant Boi durant el 2015 . Descobreix el seu pla de monitorització  per estalviar energia el  18 de desembre a les 16:00 (CET)
 
Ponents:
Jordi Samsó Director de l'àrea de Serveis de la Ciutat - Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Ivan Capdevila-  Director Tècnic de l'Estudi Ramon Folch
Jaume Sole DEXMA - Business Development Manager a DEXMA

Registre:
http://www.dexmatech.com/?p=5399

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top