Àrea d’esbarjo i habitatge a la pl. Dolors Piera de Barcelona

Les obres d’urbanització de la plaça Dolors Piera, a l’interior d’illa que formen els carrers Ciutat de Granada, Sancho d’Àvila, Roc Boronat i dels Almogàvers, ja han començat. Es tracta d’un nou espai lliure i d’esbarjo que s’obrirà al barri del Poblenou i que està junt a una nova promoció d’habitatge públic que promourà el Patronat Municipal de l’Habitatge.

L’objectiu és crear un espai verd que incorporarà diversos elements: un estany naturalitzat, una zona amb un bancal per horts, una zona de pèrgoles, una zona amb jocs infantils i un espai de pistes de petanca. La zona verda, a banda de respectar l’arbrat existent, inclou espècies arbustives de nova plantació, i un petit jardí d’arbres fruiters.

La inversió prevista en aquest projecte és d’1.692.478 euros i la previsió és que les obres durin fins a principis de 2018. La plaça es troba a l’interior de l’illa conformada pels carrers Ciutat de Granada, Sancho d’Àvila, Roc Boronat i dels Almogàvers,  i s’obrirà al barri de l’àrea del Parc i la Llacuna del Poblenou.

Aquesta obra es combina també amb altres actuacions. De fet, s’està preparant la plataforma interior necessària perquè el Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona (PMHB) pugui construir un edifici de 68 habitatges. Aquests estaran distribuïts en dues escales, una de les quals amb accés des de la plaça Dolors Piera número 6, i l’altra amb accés per la plaça d’Isabel Vila, 2.  L’edifici tindrà planta baixa més 11 plantes, i els habitatges tindran una superfície d’entre 50 i 74 metres quadrats, i 1, 2 o 3 habitacions. La planta baixa es destinarà a trasters o locals. La previsió és que les obres durin 24 mesos. I el pressupost del projecte és d’uns 5,3 milions d’euros.

A més, s’ha iniciat  també l’actuació per connectar el nou edifici amb la xarxa de fred i calor Districlima.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top