Arquitectes i ajuntaments disposen d'un innovador concepte de columbaris de gran impacte visual i artístic

La línia de productes Evoquia, desenvolupada per Composgrave, SL, aposta per la renovació del criteri artístic en els elements funeraris amb la creació d'innovadors columbaris de disseny propi, dels quals els primers exponents són el Columbari Cyprus i el Columbari Stela.

L'estructura principal de l'icònic model Cyprus, que evoca la figura del xiprer, és d'acer corten de 8 mm de gruix. Els espais creats entre les costelles verticals i els prestatges horitzontals configuren els columbaris, que compten amb un calaix d'obertura guiada que permet obrir la porta de manera frontal.

Les tapes són d'acer corten i recobertes amb un vidre termoformat que embelleix i caracteritza la peça. En cadascun dels columbaris hi ha una placa frontal de llautó que permet la inscripció dels noms. Aquesta placa de llautó té al seu torn la doble funció de suport d'ornaments florals i de per obrir la porta.

Les diferents mides dels Columbaris Cyprus i el seu caràcter d'element aïllat permeten, per la reduïda superfície que ocupen, aprofitar tots els espais disponibles. A més, poden combinar-se de diferents formes i en diferents formats amb els Columbaris Stela de la mateixa línia de productes Evoquia.

La idea i el disseny d'aquests columbaris és obra de Pep Güell. Actualment és el President de la companyia i va ser soci fundador de Noa Visual Group, una de les companyies líders mundials en el disseny, fabricació i comercialització de productes i serveis d'aparadorisme i interior de botigues.

Fins al moment, les accions de comercialització d'aquests productes s'han centrat en el mercat espanyol, amb destacades instal·lacions com la del Cementiri de Montjuïc, però l'empresa ja té el seu pla d'internacionalització que s'iniciarà amb la comercialització en els països del nord del arc mediterrani.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top