ATEGRUS ® convoca la VII Edició dels premis Bioenergia

Aquest premi s'adreça a tots els municipis o entitats supramunicipals d'Espanya, així com a les empreses públiques i privades dedicades a la implantació o la gestió de plantes de biomassa, biocombustibles i plantes d'altres tecnologies de valorització energètica de residus (biometanització, incineració amb recuperació, piròlisi, plasma, etc.) - incloent la producció i la conversió en altres vectors-, al foment i distribució de les bioenergies i al desenvolupament tecnològic i la consultoria en aquest camp.

Té com a objectiu valorar i distingir les actuacions dutes a terme per implantar energies renovables (electricitat, calor, fred, treball mecànic, etc.) Provinents de la biomassa i la utilització de biocombustibles (biodièsel, bioalcohol, biogàs, etc.) I altres instal·lacions de valorització energètica.

Es pretén, per tant, premiar els esforços i realitzacions per estimular els avenços tecnològics i la implantació d'instal•lacions de producció i valorització de biomassa i altres energies, en els municipis espanyols.

El període de presentació de les candidatures finalitzarà el dia 31 de gener de 2012 i la lliurar de premis tindrà lloc el dia 27 de febrer 2013 en la Fira GENERA de Madrid, coincidint amb les Conferències de ATEGRUS ® sobre Bioenergia i Tractaments energètics de residus.

Més informació sobre els Premis Bioenergia i les Conferències ATEGRUS ® sobre Bioenergia i Tractaments energètics de residus en www.ategrus.org o contactant amb juridico@ategrus.org.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top