GRUPO NORTE

contacte directe: Sara Lora
recep.barcelona@grupo-norte.es

Facility

Solucions RR.HH

Outsourcing

Serveis Socials i Centre Especial de Treball

Corredoria d'assegurances

PRODUCTES I SERVEIS

Grupo Norte ofereix un ampli portfoli que permet la integració de diferents serveis per guanyar eficiència i rendibilitat. Les empreses poden contractar un o diversos serveis i externalitzar la seva gestió integrada a Grupo Norte. En tots els casos, oferim un servei de qualitat, adaptat a les necessitats de cada companyia.

Les nostres línies de negoci:

  • Facility (neteja, manteniment, jardineria, Control de Plagues).
  • Solucions RH (Treball temporal, selecció, formació, consultoria i recol·locació).
  • Outsourcing (Contact Center, Logística, Producció, Serveis Auxiliars).
  • Serveis Socials (Residències i centres de dia, escoles infantils, Servei d'Ajuda a Domicili).
  • Centre Especial d'Ocupació.
  • Corredoria d'assegurances.

A més, i gràcies a la Solució Inplant, Grupo Norte permet la integració de diversos serveis en un sol client, estalviant costos i millorant els índexs d'eficiència mitjançant la innovació en processos. La Solució Inplant de Grupo Norte és la solució de servei integral més innovadora, especialitzada i adaptada a les necessitats dels nostres clients.

Són estructures amb dedicació exclusiva, dissenyades a mida per a cada client i amb presència física d'un o diversos consultors especialitzats capaços de gestionar qualsevol servei de Grupo Norte.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Gestió Servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó (Premi al centre més rellevant de la Unió Europea per la qualitat de la seva gestió que concedeix l'European Emergency Number Asocciation).

Gestió integral dels Centres de Menors Zambrana i Els Manzanos de Valladolid amb més de 16 anys d'experiència i mèrits reconeguts.

Gestió de la Residència Infantil Picón de Jarama de Madrid. Centre d'acolliment residencial especialitzat en menors amb trastorns del comportament adscrit al IMFM.

Gestió Servei d'Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere de la Rioja.

VIDEOS RELACIONATS

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top