Atorguen a Talher la certificació de petjada de carboni

L'Associació Espanyola de Normalització i Certificació, AENOR, acaba d'atorgar a Talher la certificació de la petjada de carboni.
 
La petjada de carboni és una ecoetiqueta utilitzada per definir el càlcul de les emissions de tots els gasos d'efecte hivernacle associats a organització, esdeveniments o activitats o al cicle de vida d'un producte amb vista a determinar la seva contribució al canvi climàtic i s'expressa en tones de CO2 equivalents.
 
La Petjada de Carboni serveix per avaluar i comunicar l'efecte dels productes, serveis i organització en el canvi climàtic.
 
Cabre ressaltar que la petjada de carboni contribueix a: quantificar, eduir i neutralitzar les emissions de CO2 en productes i organitzacions; crear un mercat de productes i serveis amb reduïda generació de carboni, danto resposta a la demanda social i mediambiental actual; identificar oportunitats d'estalvi de costos en les organitzacions i demostrar davant tercers dels compromisos de l'organització amb la responsabilitat social a través dels seus requisits en mitigació del canvi climàtic.
 
L'abast de la verificació d'AENOR s'ha determinat per a les següents activitats que presta l'empresa: activitat forestals, construcció i manteniment de parcs i jardins, manteniment ambiental d'infraestructures, recuperació ambiental i restauració paisatgística, manteniment integral de carreteres, seguiment biològic i control veterinari de fauna, neteja viària i recollida de residus sòlids urbans, instal·lació i manteniment d'àrees de joc, disseny i execució de programes d'educació i comunicació ambiental i materials educatius i divulgatius associats, disseny i execució d'espais expositius i museus i gestió de centres d'informació turística.
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top