CIN Consultoria Integral

contacte directe: Joan Pau Pérez
joan@cin.cat
CIN Consultoria Integral

SS.GG Neteja

CIN Consultoria Integral

 

SS.GG Energia

 

CIN Consultoria Integral

 

SS.GG Viaris

 

CIN Consultoria Integral

 

SS.GG Parcs i Jardins

 

PRODUCTES I SERVEIS

SS.GG Neteja
La despesa associada a la Neteja d’Edificis i Instal·lacions té una doble vessant, més del 80% és deguda al personal i la resta a l’equipament i útils necessaris. Per tal d’optimitzar i reduir la despesa és inqüestionable una acurada gestió del personal,  amb independència de si és propi o subcontractat, que va des de la seva contractació fins a l’assegurament d’unes bones practiques per part d’aquest personal. En el  departament SS.GG Neteja disposem d’eines de mesura, control, verificació i formació que permeten assegurar una reducció de la despesa consolidable a curt i mig termini.
http://www.cin.cat/auditoria-neteja-d-39-edificis/ 

SS.GG Viaris
Els carrers i vials de les nostres ciutats i pobles són un espai de convivència ciutadana que requereixen d’una atenció continuada. Per dur a terme aquest manteniment, els ents locals comptem amb personal propi o amb empreses externes, en ambdós casos la component personal i els equipaments fan que la partida pressupostaria sigui molt elevada. Des de SS.GG Viaris, posem a disposició dels nostres clients diferents models de gestió per la realització del manteniment orientat a minimitzar aquesta despesa.
http://www.cin.cat/auditoria-viaris/

SS.GG Parcs i Jardins
Amb la modernització de la societat i el creixement demogràfic de la població, les autoritats de les nostres viles i ciutats han posat especial èmfasi en dotar de noves infraestructures d’oci i esbarjo pels infants i la gent gran. Ara bé, aquests espais requereixen d’un manteniment continuat i professional, de lo contrari la inversió es deteriora d’immediat i el més important: la comunitat ho percep de seguida. CIN te la línia de consultoria especifica -SS.GG Parcs i Jardins-especialitzada en avaluar les característiques dels espais i optimitzar el model de gestió.
http://www.cin.cat/auditoria-parcs-i-jardins/

SS.GG Manteniment Edificis i dependències Municipals
Els edificis i equipaments municipals són elements que en molts casos estan sotmesos a un ús continuat i elevada disponibilitat. Per garantir aquesta disponibilitat es obligatori assegurar els serveis que requereixen per estar operatius. Dins d’aquesta obligatorietat s’inclou la verificació legal periòdica dels seus serveis (gas, electricitat, HVAC, etc.)
http://www.cin.cat/auditoria-manteniment-integral-d-39-instal-lacions/

REDACCIÓ DE PLECS TÈCNICS
Cada vegada més la demanda dels serveis de d’auditories tècniques tenen com objectiu el determinar el correcte dimensionament del servei, amb independència de la seva naturalesa (neteja o manteniment d’edificis, manteniment viari o de parcs i jardins). Aquesta informació s’esdevé de capçal importància per poder elaborar els nous plecs tècnics per la futura contractació pública o privada del servei. 
Ajuntant els requeriments dels nostres clients, els nostres històrics i, en el cas de gestió publica, el patró que estableixen els diferents departaments elaborem els nous plecs tècnics.
http://www.cin.cat/redaccio-de-plecs-tecnics/

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

 

Estudi d’Optimització del Servei de Neteja Edificis de la Diputació de Girona
Estudi d’Optimització del Servei de Neteja Edificis i parcs de l’Ajuntament de Begur
Estudi d’Optimització del Servei de Neteja Edificis i posterior control i seguiment del l’Ajuntament de Bordils.
Estudi d’Optimització del Servei de Neteja Edificis de SOREA (província de Girona)
Estudi d’Optimització del Servei de Neteja Edificis de l’Ajuntament de Vidreres
Estudi d’Optimització del Servei de Neteja Edificis de Santa Coloma de Farnés
Estudi d’Optimització del Servei de Neteja Edificis de Santa Cristina d’Aro
Estudi d’Optimització del Servei de Neteja Edificis d’Alella
Estudi d’Optimització del Servei de Neteja Edificis, Neteja Viaria i Manteniment d’Edificis de l’Ajuntament d’Esparreguera
Estudi d’Optimització del Servei de Neteja Edificis de l’Ajuntament de Calafell

 


Diputació de Girona

Ajuntament de Begur

Ajuntament de Bordils

Edificis Sorea Prov.Girona

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top