Augmenten els equips de neteja de pintades a les façanes a Barcelona

Entra en funcionament l’ampliació de la contracta de neteja de pintades a Barcelona, que incorpora dotze persones en sis nous equips amb furgonetes hidronetejadores. El servei guanya en flexibilitat i podrà actuar més ràpid en les zones més problemàtiques, gràcies al fet que passa a tenir 32 equips de neteja de 2 persones, de dilluns a dissabte, i 5 equips operatius els diumenges, en torns de matí i tarda.

Dels sis nous equips, quatre treballaran a Ciutat Vella (Raval i Gòtic principalment), un a Sants-Montjuic (Poble-sec) i un a Gràcia (Vila de Gràcia), malgrat que aquesta distribució es podrà modificar en funció de les necessitats del servei.

L’ampliació de la contracta suposa un increment de 800.000 euros en el pressupost, que actualment és de 4.555.000 euros.

La principal línia d’actuació es fa sobre les pintades, amb productes especialitzats i aigua, en les parets dels edificis no catalogats, voreres i calçada. Durant el 2021 es van fer 115.092 intervencions i es van netejar 279.422 metres quadrats de façanes; mentre que enguany, fins al 31 d’agost, ja s’han fet 77.417 intervencions i s’han netejat 190.110 metres quadrats.

A Ciutat Vella s’ha intensificat, des del juny, la neteja de pintades i s’han retirat només en els darrers tres mesos 9.700 pintades, més d’una tercera part del que s’ha netejat en aquest període a tota la ciutat (27.000 pintades). 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top