Avancen els tràmits per completar el carril bici de connexió amb Rubí

El ple municipal ordinari de gener inclourà, fora de l’ordre del dia, l’aprovació inicial del projecte per a la construcció d’un nou carril bici a la carretera de Rubí, que unirà el tram comprès entre l’avinguda dels Països Catalans i la plaça dels Carreters.

Concretament es tracta de la fase 3 del projecte de connexió de xarxa ciclable entre Sant Cugat i Rubí. Cal recordar que les obres de construcció de la  fase 1 (entre la plaça del Xic i la rotonda de l’Hipòdrom) ja estan finalitzades com també està aprovat el projecte de la fase 2 (des de la rotonda de l’Hipòdrom fins a l’avinguda dels Països Catalans).

La redacció del projecte d’execució és obra dels arquitectes Enric Batlle, Joan Roig i Ivan Sànchez, amb un pressupost és de 983.892,20 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de 8 mesos.

L’acord preveu l’expropiació forçosa de tres finques, dues situades a la carretera de Rubí i una a la Via Augusta.

Després del ple, s’obrirà un període de 30 dies d’informació pública a comptar des de l’endemà de la publicació de l’anunci corresponent al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Conclòs el període d’al·legacions i una vegada resoltes, es portarà al ple l’aprovació definitiva del projecte.

Una vegada realitzades totes aquestes connexions, aquest carril bici tindrà una llargada de 2’5 quilòmetres que unirà l’Anella de Mobilitat Verda (centre de Sant Cugat) i Rubí.

Aquest projecte forma part de la xarxa ciclable Bicivia de l’AMB per unir de manera ràpida, sostenible i segura una vintena de municipis metropolitans i respon a la voluntat de l’equip de govern de combatre l’emergència climàtica i fomentar una mobilitat més neta i saludable.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top