la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A NÚRIA PARÉS
TÈCNICA DE MEDI AMBIENT DE L'AJUNTAMENT DE LLAGOSTERA

"La recollida de deixalles porta a porta és tota una aventura, que comporta molta implicació de recursos, temps i energia; però realment un cop funciona de forma eficient dóna molts bons resultats" llegir+

 

Barkeno Advisors s’adhereix a la IoT Catalan Alliance

L’empresa d’innovació sociotecnològica Barkeno entra a formar part de la xarxa promoguda per la Generalitat de Catalunya dins del marc de l’SmartCat.

L’IoT Catalan Alliance va néixer a finals del 2015 com una agrupació d’agents relacionats amb l’Internet de les Coses que permet establir i fomentar l’intercanvi d’informació entre ells així com generar sinèrgies. La iniciativa, promoguda per la Fundació i2cat  amb la participació de la Generalitat de Catalunya.

Barkeno Advisors és una consultoria estratègica especialitzada en projectes tecnològics relacionats amb les smart cities, la innovació social i les tecnologies de la informació i la comunicació. Amb l’adhesió a aquesta aliança, Barkeno entra a formar part d’una extensa xarxa de col·laboradors en la promoció de l’Internet de les Coses a Catalunya com Everis, Nokia o Cellnex Telecom.

Barkeno Advisors és actualment l’Oficina Tècnica del Catalonia SmartLab, posant en contacte empreses pioneres en projectes tecnològics i ciutats smart.
 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto