Bellcaire d’Urgell opta pels bancs de plàstic 100% reciclats

Bellcaire d'Urgell ha confiat a VICENT SOLÉ l'equipament del seu nou parc. Gronxadors, tanques i en especial els bancs composats de plàstics secundaris.
 

CONSCIENCIATS PEL MEDI AMBIENT
 
El material dels bancs de VICENT SOLÉ es compon de plàstics secundaris. Els principals components d'aquestes barreges són de polietilè (LDPE / HDPE) i polipropilè (PP).

L'ús d'aquests reciclats d'alta qualitat (puresa del material> 95%) és el nou material que té cura del medi ambient i fa que els recursos es conservin.

Experiència provada en la pràctica dels diferents camps d'aplicació i en els requisits més exigents han demostrat que el material reciclat de VICENT SOLÉ és un original material innovador.

Propietats dels materials:

• No condueix l'electricitat
• Comportament al foc: classe B2 (DIN 4102)
• Incombustible
• La densitat és 0,93 g / cm ³
• Conductivitat tèrmica - aïllament. El valor de conductivitat tèrmica és d'aproximadament 0,23 [W / mK]
• Temperatura de funcionament contínua: - 20 a + 50 ° C
• A prova d'aigua
• Resistent als olis, àlcalis, àcids i aigua salada
• Resistent als microorganismes
• Resistent a UV
• Alta resistència a la fractura
• El material es pot pintar


RAONS PER DECIDIR-SE PEL PLÀSTIC RECICLAT

1. Resistents a la intempèrie
2. Llarga vida útil
3. Sense necessitat  de manteniment
4. La fusta de llarga durada no es ecològica des del punt de vista mediambiental
 
FACTOR COST:
- Hem de comparar preus en funció de la vida útil del producte, i no solament per el valor en el moment de la compra
- Al cost de la fusta, ses tindria que afegir el cost de la pintura o del vernís necessari per el seu deteriorament amb l’aigua, neu, fred…
- Tenint en compte aquests factors, es pot calcular la diferència econòmica en un període de temps. El resultat és que en només 5 anys el plàstic reciclat ja estalvia diners, quan en realitat la seva vida útil és molt més llarga (20 o 30 anys)
FACTOR TEMPS:
- Cada vegada menys treballadors de l'administració pública i privada han de realitzar més i més tasques. Per tant, comencen a preocupar-se més de no veure’s involucrats en treballs repetitius (de manteniment) per estalviar temps i diners.
 
FACTOR ECOLÒGIC:
-  A part de l'estalvi, hi ha un factor psíquic de ser un producte reciclat provinent de la recollida selectiva. L'Administració gasta molts diners per evitar més abocadors. Alquienvas ofereix una solució: reutilitzar els materials reciclables.
 
FACTOR VANDALISME:
-  El fet de ser més resistents mecànicament que els productes de fusta i veure que tenen menys possibilitat de ser destruïts, ajuda precisament a protegir-los
-  El color dels grafits, no penetra dins del producte com la fusta, i per tant es poden netejar ràpidament amb productes antigrafiti.
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top