Best-Form BCN està sempre a punt per netejar, ignifugar i desinfectar cortines i butaques entapissades

Ajuntaments com el de l’Hospitalet de Llobregat fa anys que treballen amb ells per fer neteges a fons d’auditoris, sales d’actes, teatres, biblioteques o àrees infantil; Best-Form BCN els fa la neteja a fons, ignifuga i desinfecta les cortines i entapissats sense desmuntar perquè presentin un bon aspecte i higiene, compleixin amb la normativa i alhora, mantinguin els virus a ratlla.
 
Una vegada s’acaba el període de major activitat als interiors, els ajuntaments aprofiten l’estiu per fer tot tipus d’arranjaments als equipaments municipals. Conscients d’aquesta demanda Best-Form BCN també manté la seva activitat en aquest període per donar servei i netejar in-situ cortines i butaques entapissades, per exemple. Butaques que durant l’any s’acostumen a aspirar però que, de tant en tant, requereixen d’una neteja més profunda per eliminar tot tipus de brutícia, virus, bactèries i àcars, renovant i mantenint l’aspecte de qualsevol tipus d’entapissat.
 
Best-Form BCN neteja mitjançant el sistema injecció-extracció. Primer injecta un producte inofensiu per les persones que dissolt, desprèn i absorbeix la brutícia, les taques, els bactèris, la pols i els àcars. Seguidament extreu la major part del producte injectat junt amb la brutícia i els residus que el detergent, junt amb l’impacte de la injecció ha desprès. Finalment s’elimina humitat residual. Aquest sistema permet netejar sense desmuntar, a fons in situ i de forma molt més econòmica, pràctica i ràpida que desmuntant.
 
                 

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i d’altres fa anys que treballen amb ells per fer neteges a fons a teatres, auditoris, biblioteques o àrees infantils de llars d’infants perquè estiguin netes i desinfectades de virus també. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top