BIODIVERSITAT

contacte directe: Marina Romeu Alsina
marina@biodiversitat.cat
BIODIVERSITAT

Control de plagues

BIODIVERSITAT

Gestió de la biodiversitat

BIODIVERSITAT

Gestió dels residus

BIODIVERSITAT

Tractament matèria orgànica

BIODIVERSITAT

Serveis cartogràfics

PRODUCTES I SERVEIS

Control de plagues: colom domèstic, gavià argentat, cotorra argentina.

Gestió de la biodiversitat urbana: control d’espècies invasores, espècies plaga, restauració d’ambients urbans, gestió d’impactes ambientals en el medi urbà.

Gestió de la biodiversitat en espais naturals: plans de conservació, censos d’espècies protegides, actuacions de conservació de la biodiversitat.

Gestió econòmica dels residus: gestió de processos per a reformar les organitzacions públiques i privades per a gestionar més eficientment els residus.

Tractament de la matèria orgànica: autogestió de la fracció orgànica per estalviar diners de tractament de residus urbans. Compostatge comunitari i domèstic.
Especialitzats en medi urbà i medi rural: petits pobles i pobles mitjans.


L’empresa treballa amb vàries marques comercials:

-Estratègia K. Secció de l’empresa dedicada a la gestió dels impactes ambientals provocats per espècies plaga i espècies invasores en el medi natural, rural i urbà.
-Miceli. Secció dedicada a la gestió integral de la matèria orgànica. Instal·lació de compostadors electromecànics per a una autogestió de la fracció orgànica de la recollida de residus municipals. També disseny, optimització i implantació de sistemes de recollida, transport i gestió de la matèria orgànica.
-Biodiversitat.cat. Serveis integrals de gestió de la Biodiversitat: actuacions de protecció, prevenció i conservació en el medi natural, medi rural i urbà per a mantenir i augmentar els índex de biodiversitat.

L’empresa està formada per un conjunt de col·laboradors experts en diversos àmbits mediambientals: enginyers agrícoles, biòlegs, enginyers forestals, cartògrafs i ambientòlegs. Tots els col·laboradors treballen en equip per resoldre problemes de la forma més òptima possible, i treballen amb un alt component tecnològic. Fem feina de camp i gestió directa, en els següents àmbits concrets:
-Gestió de residus municipals.
-Gestió de fauna urbana: prevenció i control dels danys i molèsties de les espècies plaga urbanes: colom domèstic, estornell, gavià argentat, cotorra argentina, tudó, porc senglar, etc.
-Censos de fauna protegida i amenaçada.
-Gestió integral de residus i subproductes ramaders, derivats de la ramaderia intensiva: dejeccions, fems i purins de granges de porcí, vacú i aviram.
-Projectes de compostatge de matèria orgànica per a estalviar diners als petits municipis gestionant millor la fracció orgànica dels residus municipals.

P+SAC

Implantació dels vehicles elèctrics en la gestió integral dels residus.
Gestió del subministrament de productes energètics alternatius: biomassa.
Projectes de minimització dels efectes de les espècies invasores sobre la biodiversitat.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

CONTROL D’ESPÈCIES PLAGA A VIC
Projectes de control del colom domèstic a més de 60 ajuntaments: Exemple del control de la població de colom domèstic, estornell vulgar i gavià argentat a la ciutat de Vic.

A la ciutat de Vic es porta a terme un projecte integral de control de la població de colom domèstic, estornell vulgar i gavià argentat. Es treballa en diferents processos integrats amb les brigades municipals i enfocats directament a l’atenció ciutadana: minimitzar els efectes d’aquestes espècies plaga amb actuacions de prevenció sobre les fonts d’aliment, dormiders, colònies de cria. Actuacions de prevenció dels alimentadors en via pública. Treballem amb l’aplicació per mòbils de gestió de la biodiversitat en espais urbans, on tots els agents implicats estan informats de forma constant dels treballs que es van fent.

GESTIÓ DE RESIDUS A 26 MUNICIPIS DEL BAIX Y ALT CAMP
S’està portant a terme una reforma dels processos de servei de recollida i tractament de residus a l’empresa Secomsa, al Baix Camp, que dona servei a 26 municipis del Baix i l’Alt Camp. Mitjançant canvis organitzatius i en els processos de servei, s’aconsegueixen millorar sensiblement els índex d’eficiència del servei des del punt de vista econòmic i ambiental.

EDUCACIÓ AMBIENTAL A LES MASIES DE VOLTREGÀ
Accions d’educació ambiental per l’Ajuntament de Masies de Voltregà, realitzant els tallers, colònies per infants a l’estiu, tractant les temàtiques de la biodiversitat (ocells, amfibis, rèptils, mamífers, peixos, invertebrats), residus i reciclatge, energia.

 


Vic

Alt i Baix Camp

Masies de Voltregà
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top