Bonificació del Curs "Aplicacions BIM a l'Enginyeria Civil"

Ja tens a la teva disposició el programa del curs "Aplicacions BIM a l'Enginyeria Civil" amb el contingut dels dos mòduls generals, perquè el puguis consultar. VEURE EL PROGRAMA AQUÍ.
Recorda que es tracta d'un curs total o parcialment bonificable a través de la Fundació Tripartita:

La bonificació per la Fundació Tripartita és un tipus de finançament adreçat a les empreses (s’inclouen despatxos professionals amb treballadors en nòmina) per finançar, part o la totalitat, de la formació dels seus treballadors i treballadores.

Les empreses, les quals els seus treballadors/es cotitzin en règim general, podran recuperar total o parcialment l’import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes a la Seguretat Social.

Les empreses fins a 5 treballadors, recuperaran l’import total del curs si tenen crèdit disponible. Les empreses amb més de 5 treballadors podran recuperar un import parcial, ja que tenen l'obligació de participar amb els seus propis recursos en el finançament de la formació dels seus treballadors amb un percentatge mínim sobre el cost total de la formació en funció del nombre de treballadors (Empreses de 6 a 9 treballadors: 5%; De 10 a 49 treballadors: 10%; De 50 a 249 treballadors: 20%; De 250 o més treballadors: 50%).

Per gaudir d’aquesta bonificació, disposeu de 10 dies hàbils abans que comenci el curs al qual voleu inscriure algun empleat, heu de presentar al Col·legi la documentació següent:

1. Conveni (no complimentar només per consultar, es tracta del model de conveni al que s’adhereix l’empresa).
2. Adhesió al conveni d’agrupació d’empreses amb el Col·legi com a entitat organitzadora, signat pel titular o representant legal de l’empresa (només s’haurà de presentar una vegada).
3. Fitxa curs bonificat: fitxa d’inscripció (s’haurà de presentar cada cop que es vulgui bonificar un curs).
4. Comunicació dels curs al treballador o a la representació legal dels treballadors.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top