PROVEÏDORS DE Buffets

DEMANA EL PRESSUPOST QUE NECESSITIS a tots els proveïdors de: Buffets
Sense compromís i en un click. Et respondran en 24 h. Màxim
DEMANA PRESSUPOST

ASECOGEN

ASECOGEN

ASECOGEN es una assessoria i consultoria, que ofereix solucions i serveis integrals a entitats públiques i privades. Desenvolupant projectes, execucions i certificacions en obra nova, rehabilitació i/o reformes, per tal d’obtindre una millora i optimització de les instal·lacions. Actuem en l’Administració Pública i en els sectors industrial, terciari i residencial. 

ASECOGEN està recolzat per un Grup d’empreses que formen una òrbita de marques, empreses i professionals multidisciplinaris, totes elles amb una dilatada experiència en aquests camps i que aprofiten les sinergies entre elles amb l’objectiu de oferir les millors solucions i serveis integrals per la millora de la Eficiència i el Estalvi Energètic en general.
 
ASECOGEN avalua i assessora als seus clients en la millora energètica dels seus edificis, les seves instal·lacions, dels seus modes de consumir, dels millors productes energètics per tal d’assolir una millor sostenibilitat de les mateixes,  conjuntament amb el seu equip tècnic, i amb els tècnics assignats dels nostres clients. 
C/ Padró, 86, Local
08291 Ripollet
605 79 88 10

EFIAL consultoria

EFIAL consultoria

EFIAL Consultoria, neix fa 5 anys, dins d’un grup auditor amb més de 30 anys d’experiència en el Sector Públic.
En aquests anys i ja de forma independent, ens hem consolidat com una firma nacional de consultoria estratègica, econòmic-fiscal, jurídica i urbanística, especialitzada en el Sector Públic.
Som referents al Sector Públic, per la nostra PROFESSIONALITAT, QUALITAT DE SERVEI i la INNOVACIÓ en la recerca de solucions a mida, pels nostres clients.

Els nostres projectes garanteixen l’EFICÀCIA i l’EFICIÈNCIA de gestió, en l’Administració Pública i en projectes públic – privats.

El nostre Core business, és el Sector Públic, centrat en:
• Consultoria estratègica i organitzativa en l’Administració Pública.
• Gestió integral a l’Administració Local.
• Consultoria econòmic-financera-fiscal.
• Gestió i assessorament del cicle integral de l’aigua.
• Consultoria urbanística.
• Lideratge de PROJECTES PÚBLIC-PRIVATS.
• Outsourcing comptable, fiscal i urbanístic.

Som presents en més de 100 Entitats del Sector Públic.

Avinguda Diagonal, 458 - 5ª pl.
08006 Barcelona
Tel.: 93 218 67 55

UNIAUDIT OLIVER CAMPS, SL

UNIAUDIT OLIVER CAMPS, SL

UNIAUDIT OLIVER CAMPS és una firma catalana d’auditoria i consultoria que neix de la unió d'Uniaudit JRP i Oliver Camps, firmes amb més de 40 anys d’experiència, en les diferents vessants del control de la gestió econòmica i financera d’empreses i entitats, tant públiques com privades.

Prestem els nostres serveis en tot el territori català, mantenint alhora, una presència activa i continuada en altres punts de l’estat espanyol i d’Andorra.

Comptem amb una plantilla de més de 40 professionals altament qualificats i formats, per poder oferir els nostres serveis professionals amb la màxima garantía de qualitat.

Entre els nostres clients figuren les més importants institucions i entitats del sector públic d'àmbit local i autonòmic. En l’àmbit privat, treballem amb un important grup d'empreses de sectors molt variats com l'immobiliari i constructor, industrial, de distribució i de serveis, així com reconegudes entitats del sector assegurador i financer.

C/ Tuset, 20-24, 1º
08006 Barcelona
93.451.19.07

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top