El 28 de maig es presenta la Caixa d’Eines Leader

La presentació de la Caixa d’Eines Leader, tindrà lloc el poper 28 de maig, a les 13h, al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (Sala Actes DARP. Gran Via de les Corts Catalanes, 612 -614. Barcelona). Es tracta d’un acte organitzat conjuntament amb la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d'Agricultura, i que compta amb la col·laboració dels Grups d’Acció Local Leader de Catalunya.


“Caixa d’eines Leader, una carta de recursos”

La caixa d’eines Leader és un document que recull els projectes, les eines i els recursos més rellevants impulsats pels Grups d’Acció Local i ARCA, a partir del finançament que aporta el programa europeu LEADER i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Un instrument impulsat amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer les eines que han desenvolupant els grups Leader per a les empreses, institucions i ciutadania dels territoris rurals, i que els poden ser de gran utilitat en la gestió del seu dia a dia.

Es donarà a conèixer: WIKIPEDRA, una eina on-line per inventariar i localitzar patrimoni de la pedra seca;  ENEGEST,  una eina on-line per a gestionar la facturació energètica d’una empresa de forma més eficient; o bé recursos educatius com la “Cúpula GUSTUM” o “FER”, centrats en donar a conèixer i promocionar el consum de productes agroalimentaris del territori o l'emprenedoria entre els escolars, són una petita mostra dels recursos LEADER que es recullen al document.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top