Calafell obre un concurs públic per oferir serveis lúdics a les platges

Les platges de Calafell (Calafell, L’Estany i Segur de Calafell) oferiran a partir d’aquest estiu serveis lúdics per a tot tipus de públic, tant adult com infantil. L’Ajuntament de Calafell treu a licitació l’explotació d’aquests serveis, que inclouran activitats aquàtiques, oci infantil, lloguer de patins i bicicletes, o un parc aquàtic, entre d’altres.
 
En la sessió plenària d’avui ja s’ha aprovat, amb l’abstenció dels grups de l’oposició (PSC i UAM), i els vots a favor dels grups de l’equip de govern (CiU i PP) i del regidor no adscrit (Massimo Revello), la derogació de l’ordenança fiscal d’ocupació del domini públic marítim terrestre, vigent fins ara, per tal de poder dur a terme la licitació d’aquests serveis, a través d’un concurs públic.
 
L’objectiu d’aquesta licitació és “incrementar el servei d’activitats lúdiques que, com a municipi turístic, oferim a les nostres platges; un serveis que seran de qualitat i alhora respectuosos amb el medi ambient”, explica el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calafell, José Antonio Jiménez.
 
L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, també diu que “és un complement a l’oferta de sol i platja que volem donar a les famílies i a tothom qui ve a gaudir del nostres municipi”.

Concretament, els serveis que es treuen a licitació són:

Activitats aquàtiques
-Lloguer d’embarcacions amb o sense motor (Calafell-Estany-Segur C.)
-Escola nàutica. Aquesta escola podrà oferir activitats d’esquí nàtuic, embarcacions de motor, caiac, vela lleugera, surf de vela, taules lliscadores i similars  (Segur de C.)
 
Servei d’oci infantil
-Zona d’esbarjo infantil, amb inflables i altres tipus d’activitat (Calafell-Estany-Segur de C.)
Parc Aquàtic
-Parc d’inflables a l’aigua (Estany)
 
Altres
-Lloguer de guixetes (Calafell)
-Lloguer de bicicletes i patins (Segur de C.)
-Un quiosc de venda de llaminadures (Segur de C.)
 
Aquestes activitats es licitaran per a les temporades 2014-2016, i la prestació de serveis es farà, en cada temporada, de l’1 de juny al 30 de setembre.
 
Així mateix, aquelles empreses interessades a presentar les seves ofertes, ho poden fer, fins el 21 de maig, a través de les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà.


Font: Eix Diari
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top