Caldes incorpora 5 desfibril·ladors més al seus equipaments

Joaquim Arnó, l’alcalde de Caldes d’Estrac, i Alfred Ramos, responsable del servei de prevenció de riscos laborals de la Fundació Bancària La Caixa, van realitzar la signatura d’un conveni mitjançant el qual la Fundació Bancària La Caixa dóna 5 Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) a l’Ajuntament.

Amb aquesta donació es completa l’equip de DEA que l’Ajuntament va obtenir al 2014 i que fins ara estaven situats a una de les unitats mòbils de la policia local, i a les instal·lacions del Poliesportiu. Ara, a més a més, també contaran amb un DEA l’altre unitat mòbil de la policia local, l’edifici de l’Ajuntament, l’Escola Sagrada Família, el Casal d’Avis i l’equipament de La Fabriqueta.

Des de serveis tècnics de medi ambient, s’ha detallat que la Creu Roja serà l’encarregada de realitzar els cursos de formació a les persones responsables de la utilització de l’aparell. Recentment s’ha finalitzat la formació als agents de la Policia Local i estan pendents els altres usuaris. D’altra banda s’està procedint a la revisió de cada DEA per garantir el seu funcionament correcte.

Cal destacar que els DEA són indispensables a l’hora de fer front a una parada cardiorespiratòria. S’ha comprovat que l’actuació ràpida amb el DEA incrementa les possibilitats de supervivència i és per això que des de l’Ajuntament s’impulsen aquestes mesures preventives.


Font: Ajuntament de Caldes d’Estrac
 
 
 
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top